Het 3e studio album van de onbetwiste dance producer en DJ in België

Net als de titel al doet vermoeden heeft Regi zich voor dit album laten omringen door top vokale talenten. De eerste hit single "When It Comes To Love" met een bom van een stem van Patti Russo (Meatloaf, Queen) en de nieuwe hit "The Party Is Over", een collab met protégé Sem Thomasson zijn daar alvast de eerste bewijzen van. Maar wat gedacht van de hernieuwde samenwerking van de Vlaamse pop god Stan Van Samang of het wereldkoor Scala?

VOICES is een album dat naar de toekomst kijkt. Als coach van The Voice 2014 heeft Regi dan ook de toptalenten van het volgende decennium een plek op zijn album gegeven, zoals o.a. Alessia (The Voice Kids), Jomy (Joke Herremy) en de nieuwe internationale sensatie Lea Rue (Emma Lauwers). Regi heeft als coach zijn woord gehouden dat hij het talent een platform voor succes ging geven.

Op de dag van de album release - vrijdag 30 oktober - speelt Regi meteen ook voor een uitverkochte Lotto Arena met REGIMANIA, samen met een ganse reeks artiesten die ook op VOICES meewerken. Een albumvoorstelling van 7.000 uitzinnige fans; dat is Regi. In november lonkt dan een nieuw avontuur als de muzikale afsluiter op Night Of The Proms 2015. Enkel de befaamde UK DJ Pete Tong deed hem dit voor in Engeland.

VOICES is een artiestenalbum waar Regi zich toont als veelzijdige muzikale duizendpoot. Natuurlijk de proven hit sound dat hem de dance koning maakte in België, maar ook vele muzikale en soms a-typische Regi verrassingen. Zonder twijfel de beste Regi anno 2015 en hiermee alvast het hit album van 2015 én 2016.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over