Dat de Kythana-trein goed vertrokken is resulteert nu al met streams en plays in verschillende landen als: België, Nederland, Frankrijk, Canada, Duitsland, India, Verenigde Staten, Spanje, Turkije, Verenigd Koninkrijk, Litouwen, Portugal, Australië, Israël en Italië. En deze zorgden alvast voor tal van leuke reacties.

Ook de officiële videoclip kreeg al heel wat lovende reacties. En ook het bijhorende TikTok pasje kreeg ondertussen al 16.4K views in 2 weken tijd op haar TikTok-kanaal. Als dat geen leuk nieuws is ...

Kythana werkte voor haar debuut single en showcase samen met niemand minder dan top producer en DJ Robert Abigail, wie kent zijn ‘Mojito Song’ nu niet. Dat Kythana en Mr. Abigail een goeie connectie hadden in de studio resulteert in een bom van een herwerkte versie van de 90’s mega hit ‘Li La Li’ van Kim Kay. Deze meeslepende oorwurm laten we nu met veel trots op jullie los. En zeg nu zelf, hij KNALT!!

De officiële single release ‘Li La Li' van Kythana is nu ook volledig online op alle mogelijke kanalen. Ook kan je vanaf nu naar haar gloednieuwe website surfen: www.kythana.be Doen ;) Wil je steeds als eerste van alle Kythana-nieuws op de hoogste zijn? Je kan er direct inschrijven op haar nieuwsbrieven of haar volgen via al haar social media platformen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over