Gisteren vond op de weide in Kiewit waar later deze week Pukkelpop plaats vindt Rimpelrock plaats. Rimpelrock werd afgesloten door Salvatore Adamo die 1 van de hoogtepunten was van de dag. Rimpelrock verwelkomde gisteren maar liefst 45000 bezoekers amper 3000 minder dan het record van 2005.

Het terrein waar rimpelrock plaatsvond werd gisteren vooral bezet door de iets ouderen onder ons. De affiche was dan ook perfect gemaakt voor de ouderen onder ons. 'S middags mocht Perrongeluk Rimpelrock openen voor een totaal spectakel van maar liefst 12 uur. Vervolgens was het hek van de dam. Achtereenvolgens kwamen gunter Neefs, Laura Lynn en Willy Sommers het publiek entertainemen. Dit deeden ze met absolute klasse. Laura lynn zong de pannen van het dak en willy sommers zong zijn grootste hits uit zijn carrière.
Dan was het de beurt aan de avondoptredens. Hoe oud het merendeel van het publiek dan wel mocht zijn. Het was er in ieder geval niet aan te zien wanneer Frans Bauer en Salvatore Adamo op het podium stonden. De oudjes gingen uit de bol en waren op bepalade momenten hun leeftijd kwijt en voelden zich even terug 20 jaar.

Wij waren hier natuurlijk ook aanwezig en waren een van de 45000 mensen die dit spektakel hebben gezien. Foto's hiervan zul je de komende dagen krijgen op onze site.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: