Schneider begon zijn carrière begin jaren tachtig als stand-upcomedian. Hij brak door toen hij gevraagd werd om te schrijven voor het wereldberoemde Saturday Night Live. Al gauw begon Schneider, samen met zijn goede vrienden Adam Sandler, Tim Meadows en David Spade, ook zelf op te treden tijdens de show. Zijn optredens vielen meer dan in de smaak en hij trok met zijn comedy-acts de aandacht van diverse filmregisseurs.

Hij is bij het grote publiek dan ook vooral bekend voor zijn hoofdrollen in komische kaskrakers als Deuce Bigalow: Male Gigolo, The Hot Chick en The Animal en voor zijn cameo’s in de films van zijn vriend Adam Sandler in ‘Grown Ups,’ ‘You Don’t Mess With The Zohan,’ ‘Big Daddy’ and ‘The Waterboy.

Rob creëerde en acteert zelf ook in de populaire docu-serie ‘Real Rob’, te zien op NETFLIX. De serie focust zich op de dagdagelijkse beslommeringen van Rob’s leven. Dit is de allereerste keer ooit dat een acteur scriptschrijver, producer, hoofdpersonage, regisseur en financiële bron is van een volledig seizoen van een televisie serie.

Daarnaast toert Rob Schneider met zijn stand-up comedyshow “An Evening With Rob Schneider” de wereld rond. Op 25 maart 2018 is het de beurt aan Antwerpen en zal deze komische superster neerstrijken in de Theaterzaal Elckerlyc.

TICKETS & INFO

Tickets gaan in verkoop op vrijdag 19 januari 2018 vanaf 11u. Tickets verkrijgbaar via www.elckerlyc.be, telefonisch via 070 691 002 (max.€0.30/min), via MEDIAMARKT Antwerpen en via alle FNAC verkooppunten.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Rob Schneider
Datum: 
25 maart 2018
Locatie: 
Theater Elckerlyc te Antwerpen
Meer over