DJ/producer Robert Abigail is al jaren synoniem met aanstekelijke, zonnige beats en catchy lyrics. Zijn vele gouden en platina hitsingles, zoals 'Meneando', 'Merengue', 'Mojito Song', 'Good Times' en 'Cuba', zijn daar het beste bewijs van en met zijn nieuwe single 'Eight Zero', doet Robert Abigail deze stevig gefundeerde reputatie opnieuw meer dan alle eer aan. Voor 'Eight Zero' ging Robert een samenwerking aan met de in Staten Island (USA) residerende zangeres Antonique Rivela en het resultaat is ronduit fantastisch! In de typische feel-good Abigail sfeer, brengt deze oorwurm je in hogere sferen en doet hij je verlangen naar een heerlijke cocktail op een zonovergoten party!

Ook collega DJ's als Regi, Lost Frequencies, Wolfpack, Jelle van Dael, Dj Wout, Rebel, Erwin de Nul, Lester Williams, Dimaro, Maori, Laurent Wery, Dennis Cartier, Michael Fall en vele anderen, hoeven niet meer overtuigd te worden en ondersteunen deze nieuwe release nu al voluit in hun sets en programma's!

'Eight Zero', de nieuwe single van Robert Abigail Feat. Antonique Rivela, is HIER verkrijgbaar via iTunes, HIER te beluisteren via Spotify en HIER via Beatport.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over