Met een verjaardagsconcert in Geraardsbergen én de lancering van de unieke verzamelaar ’10 jaar Lindsay’, vierde de Oost-Vlaamse zangeres Lindsay het voorbije weekend haar 10de verjaardag als soloartieste. In de uitverkochte concertzaal De Doos trakteerde Schlagerprinses Lindsay haar fans op haar grootste hits én een aantal nieuwe liedjes, waaronder ‘Kleine prinses’, ‘Een verlangen te groot’ en haar huidige single ‘b’. Het mooiste moment van de middag was toen Schlagerkoningin Laura Lynn, na afloop van hun duet ‘Kalispera Griekenland’, Lindsay trakteerde op een speciale award voor de verkoop van meer dan 100.000 cd’s in Vlaanderen de voorbije 10 jaar. “Wauw. Dank je wel Vlaanderen voor jullie steun. Dit is echt een prachtig geschenk”, zei Lindsay overdonderd.

Na een paar duetten met Christoff, begon Lindsay haar solocarrière officieel in 2008 met de debuutsingle ‘Van ’s morgensvroeg tot ’s avonds laat’. Het werd een nummer één-hit, net als haar debuutcd ‘De mooiste dag’. De voorbije tien jaar scoorde Lindsay 8 nummer één-hits in De Vlaamse Ultratop 50 en vijf van de acht uitgebrachte albums hebben inmiddels ook de gouden status bereikt. “Tien jaar geleden was het met de nodige twijfel en knikkende knieën, maar ik ben blij dat ik gesprongen ben en dat ik nog steeds geniet van de optredens, het applaus en de waardering van het publiek”, zegt Lindsay enthousiast.

Het nieuwe Lindsay album ’10 jaar Lindsay’ verscheen dit weekend fysiek en digitaal op het Top Act Music-label van Universal Music. De komende weken gaat Lindsay promotie maken voor haar nieuwe verzamelaar, die naast haar grootste hits, ook 5 nieuwe liedjes bevat.

Meer info over Lindsay vind je op www.infolindsay.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: