Nadat eerder de Duitse raveband Scooter een exclusieve liveshow op Back to the 90’s & 00’s bevestigde, werd ook REGI aan de line-up toegevoegd. Met enkele verrassende nieuwe namen is de affiche intussen compleet. Back to the 90’s & 00’s gaat door op zaterdag 4 april in het Antwerpse Sportpaleis.

Scooter en Regi waren al eerder bekend, maar nu wordt de affiche van Back to the 90’s & 00’s volledig met Ice MC, Kate yan (15 Jaar), Mackenzi feat. Jessy (20 jaar), Alana Dante en DJ Wout.

De succesvolle Duitse raveband Scooter, die in de jaren ’90 verschillende wereldhits scoorde. 'How Much Is The Fish' en ‘Fuck The Millennium’ is dit jaar de absolute headliner van Back to the 90’s & 00’s. De band staat al jaren op het verlanglijstje van de organisatoren van Back to the 90's & 00’s. “Onze trouwe bezoekers vragen al verschillende jaren naar de komst van Scooter. Dit jaar hebben we ze dan toch kunnen verleiden tot een exclusief en éénmalig optreden op Belgische bodem.” In Duitsland zijn ze nog steeds razend populair en vullen ze nog altijd grote arena’s. Het mc’en van H.P. Baxxter, de blonde zanger van de band, is één van de typische Scooter - kenmerken die ook het Sportpaleis niet onberoerd zullen laten.

Het is ook uitkijken naar de exclusive Nillies-set van Regi. Regi draait al ettelijke jaren mee aan de top van de Belgische dance-scène en kende zijn grootste successen, solo en met Milk Inc, in de jaren 2000. Dit jaar geen Regi In The Mix, maar op 4 april knalt Regi in het Sportpaleis met een exclusieve 00’s-set !

ICE MC debuteerde begin jaren ’90 met zijn eurodance, gekruid met een vleugje Jamaicaanse reggae. Zijn succesvolle nummers “Take away the colour“, “Think about the way“ en “It's a rainy day“ bereikten in meerdere landen de eerste plaats van de hitparade en staan nog steeds in het collectieve geheugen gegrift.

Kate Ryan viert dit jaar haar 15 jarige carrière. Haar eerste single ‘Scream For More’ was in 2001 meteen de best verkochte dancesingle in België. Een jaar later bewerkte ze het originele nummer 'Désenchantée' van de Canadese zangeres Mylène Farmer tot een nummer dat de hitlijsten veroverde. Daarmee haalde ze de top van de hitlijsten over heel Europa en verkocht ruim 600.000 exemplaren, De start voor een rijkgevulde carrière met internationaal succes met als uitschieter haar deelname aan het Eurovisiesongfestival.

We kennen Jessy van haar succesperiode in de jaren ’90 als Mackenzie feat. Jessy. Onder impuls van The Mackenzie scoorde ze hits als ‘Innocence’, ‘Falling In Love’, ‘The Rain’, ‘Look @ me now’, ‘You Got to get up’ en ‘I Am Free’. Samen waren ze goed voor de Ultratop Dance Award en een TMF Award. Intussen heeft Jessy ook reeds samengewerkt met o.a. Regi, Sash en heft ze naar aanleiding van haar 20 jarige carrier een nieuwe singel met DJ F.R.A.N.K.

Alana Dante is vooral bekend van de megahit 'Take me for a ride'. Ook de opvolgers kenden in België veel succes. In 1999 nam Alana Dante deel aan Eurosong met het nummer 'Get Ready For The Sunsand'.

Sinds ettelijke jaren is DJ Wout de host van de avond. De frontman van Sylver en beste vriend van Regi, weet beter dan wie ook wat hot was in de 90’s. Als resident in diverse clubs kent hij de beste 90’s-platen zo uit zijn hoofd. Het belooft een leuk onderonsje en een lange nacht !

Back to the 90’s & 00’s is aan haar 7de editie toe. De eerste vijf edities gingen de parties in het Sportpaleis door het leven onder de naam Back to the 90’s maar sinds vorig jaar werden op vraag van het publiek, ook de grootste hits uit de beginjaren van de nillies, ook wel zero’s genoemd, toegevoegd.

Tickets zijn beschikbaar via www.the90s.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Back to the 90's & 00's
Datum: 
Zaterdag 4 april 2015
Locatie: 
Sportpaleis, Antwerpen

Reservatie:

Meer over