Nieuwe tour na verbluffend succes met 'Comeback Kid'

De Nederlandse cabaretière Soundos El Ahmadi komt in 2025 met een gloednieuwe voorstelling naar België. 'Witte Ruis' is de opvolger van 'Comeback Kid' waarmee ze in België maar liefst 24 keer zal gespeeld hebben. Na haar passage in De Slimste Mens ter Wereld, waar ze als een stormram met grap na grap het hele programma naar haar hand zette, was de vraag naar shows in ons land dan ook ontzettend hoog. Er bestond daarom ook geen twijfel: ook met haar nieuwe tour zou ze niet enkel in Nederland, maar ook in België spelen. Een voorstelling waarin Soundos opnieuw ongeremd zichzelf is. Alle speeldata in België werden aangekondigd op LiveComedy.be/soundos.

In 'Witte Ruis' is Soundos op haar scherpst. Witte ruis is een constante geluidsstroom waar baby's heerlijk op kunnen slapen. Ook de baby van Soundos ontspant onmiddellijk bij dit relaxte achtergrondgeluid. Maar in haar volwassen leven hoort Soundos zelf ook regelmatig witte ruis, en deze geluiden zijn helaas van een heel andere aard en bovendien allesbehalve kalmerend. Het zijn de mensen die vinden dat ze te luid is of te veel ruimte inneemt, de mensen die haar tegenwerken en de toetsenbordridders die online haat zaaien. Soundos is er klaar mee en besluit zich te ontdoen van al die ruis. En die vrijheid maakt haar een stuk gelukkiger. Ze is nu nóg zelfverzekerder en heeft nu nóg meer schijt aan de wereld. Dat egoïsme maakt haar gelukkig en bezorgt haar succes na succes.

De nieuwe tour gaat in première op 17 januari 2025 in De Kleine Komedie, het legendarische Amsterdamse theater. Vanaf 22 januari maakt de tour ook de oversteek naar België. Onder andere Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent, Concertgebouw Brugge, CCHA Hasselt, Schouwburg Leuven en nog vele andere zalen staan op de planning van een tour die nu al 27 data telt. Voor de meeste theaters zijn de tickets net in verkoop gegaan.

Dit weekend speelt Soundos ook een unieke dubbelshow met Alex Agnew, die haar sparringpartner was tijdens haar passage in De Slimste Mens ter Wereld. Maar liefst vier keer staan ze in OLT Rivierenhof. Alle tickets daarvoor zijn de deur uit.

Met 'Comeback Kid' staat ze deze zomer nog drie avonden in Capitole Gent, in het kader van Punchline Festival, tijdens de Gentse Feesten. De kaarten voor 26 en 27 juli zijn uitverkocht, maar voor 25 juli zijn er nog tickets beschikbaar. Het is de allerlaatste kans om 'Comeback Kid' te zien, want na de drie voorstellingen in Gent stopt die tour definitief.

Voor alle data van Soundos in België, kan je terecht op LiveComedy.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: