Familie Vos is terug met een groots en spannend avontuur! Vanaf 7 februari is de familiefilm ‘De Legende van Familie Vos’ te zien in de Belgische bioscopen. Het vervolg op ‘De Expeditie van Familie Vos’ vindt opnieuw plaats in de betoverende omgeving van de Efteling met heel wat bekende Nederlandse gezichten in de hoofdrol.

Synopsis

De spannende familiefilm ‘De Legende van Familie Vos’ draait om Teun (Levi Otto) die werkt in de Efteling en de opdracht krijgt om Jamie (Imani Ristie), de dochter van parkdirecteur Indra (Manoushka Zeegelaar Breeveld), op sleeptouw te nemen. Als bewaker Cor (Edo Brunner) 's nachts wordt aangevallen door een spook met een brandend zwaard, raken Teun en Jamie betrokken bij het mysterie. Wie of wat is dit spook en wat heeft-ie te zoeken in de Efteling? Indra gelooft helemaal niets van de spookverhalen. Ook niet wanneer de beroemde spokenjager en YouTube-ster Ronny Ruygh (Buddy Vedder) langskomt om haar te overtuigen dat het spookt in de Efteling.

Teun en Jamie ontdekken een oud sprookjesboek van Teuns opa, waarin een Vuurman wordt beschreven die lijkt op het spook in de Efteling. Overtuigd dat er echt iets aan de hand is, gaan ze samen met Ronny Ruygh en Teuns tante Ada (Raymonde de Kuyper) op onderzoek uit. Ze merken al snel dat er 's nachts iets ongewoons gebeurt in het verlaten park. Is het een echt spook of schuilt er iets anders achter de vurige verschijning?

De Legende van Familie Vos biedt een mix van spanning en humor, perfect voor een gezellige filmuitstap met het hele gezin.

Trailer

Bekijk hier alvast de trailer van 'De Legende van Familie Vos'

image

Cast

Producent: Messercola Drama/Lucio Messercola

Releasedatum: 7 februari 2024

Lengte: 85 minuten

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: