Disney+ in België kondigt vandaag aan dat vier Spider-Man™-films op de service beschikbaar worden gemaakt op 17 juni, waaronder “Spider-Man™ (2002),” “Spider-Man™ 2 (2004),” “Spider-Man™ 3 (2007)” en “Spider-Man™: Homecoming (2017)”.

Raadpleeg hier de lijst met Sony Pictures-films die naar Disney+ in België komen en hun releasedatum:

 • Spider-Man™ (2002) – Beschikbaar vanaf 17 juni 2022
  De doorsnee tiener Peter Parker verandert in een buitengewone superheld nadat hij per ongeluk gebeten wordt door een radioactieve spin. Wanneer zijn geliefde oom op beestachtige wijze wordt vermoord tijdens een overval, zweert de jonge Peter zijn krachten te gebruiken om zijn dood te wreken. Hij noemt zichzelf Spider-Man en begint de straten te bevrijden van de misdaad, wat hem in conflict brengt met de kwaadaardige superschurk Green Goblin.
 • Spider-Man™ 2 (2004) – Beschikbaar vanaf 17 juni 2022
  In “Spider-Man™ 2” keert Tobey Maguire terug als de vriendelijke Peter Parker, die jongleert met de moeilijke balans tussen zijn dubbelleven als student en als bovenmenselijke misdaadbestrijder. Peters leven wordt nog ingewikkelder als hij het opneemt tegen een nieuwe vijand, de briljante Otto Octavius, die is gereïncarneerd als de maniakale Doc Ock met meerdere tentakels. Wanneer Doc Ock MJ ontvoert, moet Spider-Man weer in actie komen voor een ongekend spannend avontuur.
 • Spider-Man™ 3 (2007) – Beschikbaar vanaf 17 juni 2022
  Peter Parker heeft eindelijk het meisje van zijn dromen, Mary Jane Watson, en New York City is in de greep van de Spidermanie. Wanneer een vreemde buitenaardse symbiont het pak van Spider-Man zwart maakt, komen zijn donkerste demonen aan het licht en verandert Spider-Man vanbinnen en vanbuiten. Spider-Man staat voor het gevecht van zijn leven tegen een dodelijke mix van schurken: de dodelijke Sandman, Venom en de New Goblin, maar ook de vijand binnenin hemzelf.
 • Spider-Man™: Homecoming (2017) – Beschikbaar vanaf 17 juni 2022
  Een jonge Peter Parker/Spider-Man begint zijn nieuwe identiteit te ontdekken als de webzwaaiende superheld. Peter keert terug naar huis, waar hij woont met zijn tante May onder het toeziend oog van zijn nieuwe mentor Tony Stark. Peter probeert terug te vallen in zijn normale dagelijkse routine, totdat de Vulture opduikt als nieuwe schurk, die alles wat Peter het belangrijkst vindt bedreigt.

Meer titels uit het film- en televisie-archief van Sony Pictures worden later dit jaar verwacht op Disney+ in België.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: