Zaterdagnacht werden 15.000 Drum&Bass en Dubstep fans van over heel de wereld muzikaal op hun wenken bediend. De tweede Sportpaleis editie van Rampage schotelde hen het beste voor in het genre, met namen als Chase and Status, Noisia, Eptic en Dirtyphonics. Ook de Belgische DJ en organisator Murdock mocht niet op de affiche ontbreken. Visueel werden de fans verwend, met een show drie keer groter dan vorig jaar.

Wat ooit begon als een lokaal feestje in Trix Antwerpen is uitgegroeid tot Europa’s grootste Drum&Bass en Dubstep event. Meer dan één op drie bezoekers kwam uit buitenland met de meeste bezoekers uit de buurlanden, maar er werden ook tickets verkocht tot in de VS. Organisator Hans Machiels (aka DJ Murdock) blikt dan ook tevreden terug.

Wie door omstandigheden niet naar het Sportpaleis kon afzakken of net naast een ticket greep, hoefde echter niets te missen. Via de website: www.rampage.be werd het event live uitgezonden. Ook het Youtube kanaal van Rampage: https://www.youtube.com/user/WeAreRampageEvents bood de mogelijkheid om alles live te volgen. Nog eens zoveel fans volgden op die manier het event.

Afspraak volgend jaar voor een 3e Sportpaleis editie!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: