Het veelzijdige "The Voice"-talent Lisa Van Rossem gaat dit najaar de grote live-uitdaging aan in de WINTERREVUE in regie van Stany Crets. Vanaf 15 december schittert ze in de WINTERREVUE in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

Haar prachtige stem en haar présence wist niet enkel de jury van The Voice maar ook regisseur Stany Crets te overtuigen van het talent van Lisa. Zij vervoegt de reeds eerder aangekondigde castleden Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Udo en Ann Van den Broeck. Na de zomer komt de WINTERREVUE met meer nieuws en geven we graag afspraak op een persmoment. Wie nu al dolenthousiast is, kan reeds tickets reserveren.

Lisa Van Rossem, kandidate in The Voice maakte dit jaar vanaf moment één indruk in het succesvolle televisieprogramma. In de blind auditions haalden alle vier de coaches alles uit de kast om haar in hun team te krijgen. De Kempense nachtegaal die nu al wordt vergeleken met Natalia zorgde elke show voor kippenvelmomenten, kleenexpauzes en een brede lach op het gezicht van elk jurylid.

Stany Crets vertelt waarom hij voor artieste Lisa koos: Ik was direct fan van haar "naturel" in The Voice. Haar stem maakt dan ook nog eens ontzettend veel indruk. Ik kan nog altijd niet begrijpen dat ze niet in de finale stond. Maar kijk, ze staat WEL in mijn WINTERREVUE. Kortom, ik ben een tevreden regisseur.

De bewondering blijkt wederzijds te zijn wanneer we Lisa om uitleg vragen: Ik was helemaal "starstruck" toen ik de vraag kreeg of Stany Crets mij mocht contacteren. Het werd helemaal leuk toen het bleek te gaan over de Winterrevue. Dirk Van Vooren heeft me trouwens heel veel toegelicht over het genre revue. Ik heb er echt goesting in. Als kind vond ik het al heerlijk om op de planken te staan en nu krijg ik de kans om met deze professionele toppers op de scène te staan. De focus ligt bij mij natuurlijk op de muziek maar als Stany mij vraagt om mee te spelen, zeg ik zeker geen neen.

Regisseur Stany Crets en producent Theater Elckerlyc, houden er nog even de spanning in tot het begin van het nieuwe theaterseizoen. Dan geven ze graag afspraak voor een persmoment in aanwezigheid van creatives en cast, over de tweede editie van de WINTERREVUE en met meer nieuws over de extra special guests. Wordt dus vervolgd... Ondertussen kan het publiek zijn stoel al laten warm houden door tickets te reserveren op www.winterrevue.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Winterrevue
Datum: 
Vanaf 15 december 2016
Locatie: 
Theater Elckerlyc, Antwerpen

Reservatie:

Meer over