Sugababes spelen op maandag 18 september 2023 in Ancienne Belgique. De populaire Britse meidengroep komt eindelijk terug naar België om al hun hits te brengen. Tickets zijn vanaf vrijdag 9 juni om 9u beschikbaar.

De Britse Siobhán Donaghy, Mutya Buena en Keisha Buchanan richtten in 1998 de meidengroep Sugababes op. De single ‘Overload’ trok meteen de aandacht, maar toch bleef het grote succes uit. Exit Siobhán, enter Heidi. De groep bracht ‘Freak Like Me’ uit en braken wereldwijd door. De ene hit na de andere volgde: ‘About You Now’, ‘Push The Button’, ‘Too Lost In You’, ‘Round Round’, ‘Hole In The Head’, … Sugababes regeerden de popcharts in de noughties.

Er volgden nog wat wissels in de bezetting, er was een discussie over de naam ‘Sugababes’ maar sinds 2011 staan de oorspronkelijke leden Siobhán, Mutya en Keisha weer samen op het podium en dat sterker dan ooit. Er kwam in de zomer van 2022 een langverwachte nieuwe tournee en zo komen Sugababes ook eindelijk weer naar België! Mis dit concert op maandag 18 september in AB niet. De ticketverkoop start op vrijdag 9 juni om 9u via www.fkpscorpio.be

MEER INFORMATIE

Tickets en prijzen*:
Voorverkoop: 48 euro

Tickets zijn vanaf vrijdag 9 juni om 9u verkrijgbaar via www.fkpscorpio.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over