Op zondag 4 augustus gaat het Nederpop feest verder op The Cube, één van de twee zijpodia van Suikerrock. Met o.a. onze favoriete Noorderbuur Gers Pardoel, #LikeMe ster Francisco, Team Regi-prinses Pauline en een ambi-afterparty met de hyper populaire dj en producer 5NAPBACK. Geen moment van rust dus tijdens de pauzes van het hoofdpodium, waar onder andere Suzan & Freek, André Hazes, Metejoor en Clouseau de show stelen.

En dat is nog niet alles – binnenkort maken we nog meer namen bekend! Het hoeft niet te verbazen dat de tickets de deur uitvliegen als ‘suikerzoete’ broodjes. Wil je er nog bij zijn, haast je dan naar de Suikerrock-ticketshop.

Gers Pardoel werd in 2009 zowel in Nederland als in Vlaanderen naar het sterrendom gekatapulteerd door zijn succesvolle samenwerking met ‘The Opposites’ voor ‘Broodje Bakpao’. Zijn grote solo doorbraak als Nederlandstalige rapper kwam enkele jaren later met de -in het collectief geheugen gegrifte- monsterhits ‘Ik Neem Je Mee’ en ‘Bagagedrager’.

In zijn rijkgevulde carrière bleef hij aan de lopende band hits scoren zoals ‘Louise’, ‘Boeng’, ‘Zijn’, ‘Morgen ben ik rijk’ en ‘Zo Bijzonder’.

Gers is ook een graag geziene gast in menig televisieprogramma. Hij nam deel aan ‘Liefde voor Muziek’ en was coach in ‘The Voice Kids’. Onlangs was hij nog te zien in ‘Special Forces’, waarin duidelijk werd dat hij moeite heeft om orders te aanvaarden.

Met zijn aanstekelijke mix van rap en melodieuze pop, laat hij elk optreden ontploffen. De teksten, vaak positief en inspirerend, zorgen daarbij voor een feel-good sfeer, helemaal Suikerrock approved.

Uit de talentenfabriek van #LikeMe rolde behalve supersterren als Pommelien Thijs en Camille ook Francisco Schuster, een 22-jarig supertalent dat zingend, dansend en lachend door het leven gaat. Schuster werd als baby te vondeling gelegd in Port-au-Prince in Haïti, en geadopteerd door een Belgisch gezien. In het programma ‘Francisco Desir’ op VRT1 ging hij op zoek naar zijn roots, en bracht daarmee een mooi en eerlijk beeld over adoptie.

Vorig jaar verscheen zijn eerste solosingle ‘ALLEEN’, geschreven samen met o.a. OSKI (remember Suikerrock 2023). Een dansbaar en catchy nummer met elementen van disco, neofunk en Vlaamstalige pop. Vandaag verschijnt het langverwachte vervolg hierop.

Naast zingen en acteren heeft Francisco ook een grote passie voor dansen. In 2022 volgde hij in Los Angeles een workshop bij Dexter Carr, de bekende choreograaf die al samenwerkte met o.a. Beyoncé en Rihanna.

Met zijn uitstekende dansmoves, zijn aanstekelijke glimlach en onuitputtelijk enthousiasme, krijgt hij zelfs de stijfste hark aan het bewegen!

Dat de koning van de Vlaamse dancemuziek als geen ander talent kan spotten, bewijst hij keer op keer. Zo ook met Pauline Slangen die sinds 2021 deel uitmaakt van Team Regi. Niet alleen won ze dat jaar ‘Regi Academy’, ze dook ook samen met REGI de studio in voor de singles ‘Duizend Sterren’ en ‘Lost Without You’, schitterde naast hem op talloze podia in Vlaanderen waaronder ook het Sportpaleis, en tekende een platencontract bij CNR Records. Daarmee maakt Pauline het nu ook solo helemaal waar, met als kers op de taart haar allereerste solosingle ‘Uit Mijn Hoofd’.

Ze staat echter ook in het vizier van de roddelpers, die een vette kluif heeft aan haar privéleven. Wij onthouden vooral dat Pauline met haar unieke stemgeluid en ravissante uitstraling de rijzende ster is in de Vlaamse muziekwereld!

Hij is al 8 jaar actief in de scene en brak door als winnaar van ‘MNM start to DJ’. Ook als producer gaat het hem voor de wind met 4 geslaagde MNM Big Hits op de teller, waaronder ‘Vrienden’, ‘Hoe Kon Ik Zo Dom Zijn’ (met Metejoor!), ‘Liever Dat Je Liegt’ en zijn laatste nieuwe track ‘Onzichtbaar’ (met Danny Dorland).

Samen met Lester Williams en Freaquency vormt hij ook het knotsgekke dj trio ‘De Bromeo’s’, berucht voor de foutste meebrullers, totale chaos en onvergetelijke ambiance.

Op streamingdiensten staat de teller intussen op meer dan 9 miljoen streams en bovendien zagen we de jonge dj de afgelopen jaren op de line-up van zowel nationale als internationale festivals als Tomorrowland, Balaton, Sunrise, Hype O Dream ...

Een afsluitende dj-set op Suikerrock 2024 kan hij vanaf zondag 4 augustus ook op zijn palmares bijschrijven!

Een gigantisch popfeest met Anne-Marie Lost Frequencies, Anne-Marie, Froukje, Joost, Compact Disk Dummies, Pommelien Thijs, DIKKE, Flo Windey ft. Skyve, Miss Angel, Jack Shore, Audiowave, ISE, Guusje, WIES en Jokke op vrijdag 2 augustus, een dikke indiepop line-up op zaterdag 3 augustus met Oscar and the Wolf, Faithless, blackwave., Portland, Brihang, Equal Idiots, Royel Otis, ILA, Used, Tsar B, Mickael Karkousse, Elmer, Flavour Drop, BLUAI, Lézard en Ratmosphere, en een Nederpop Walhalla op zondag 4 augustus met Clouseau, Metejoor, André Hazes, Suzan & Freek, Maksim, Gustaph, Gers Pardoel, Francisco, Pauline, 5napback

Tickets via de Suikerrock website.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over