Eerder deze week werd de lenteproductie van de Sven De Ridder Companyvoorgesteld aan de pers. PROPER LAKENS is een plastische komedie van Brik Van Dyck en Sven De Ridder met Sven De Ridder, Kristel Verbeke, Patrick Onzia, Luc Verhoeven, Jasmine Jaspers en Brik Van Dyck.

  • Productie: Sven De Ridder Company
  • Scenario: Brik Van Dyck en Sven De Ridder
  • Regie: Sven De Ridder

Korte inhoud:

De wat kalende hypochonder Jo Ceulemans (Sven De Ridder) laat zich opnemen in een chique privékliniek voor een haartransplantatie. Zijn vrouw Rachel Van Buyten (Kristel Verbeke) wijkt geen centimeter van zijn zijde.

Het koppel maakt kennis met twee medepatiënten: Bart Tersago (Brik Van Dyck) die een zoveelste ingreep ondergaat om nog meer op zijn idool te lijken en Mario Van Dessel (Luc Verhoeven), een rondborstige gepensioneerde die graag een wat strakkere buik wil om te kunnen paraderen op Ibiza.

Tijdens hun verblijf in het ziekenhuis zijn de drie kamergenoten overgeleverd aan de dolle fratsen van de sexy, maar niet al te snuggere verpleegster Suzy (Jasmine Jaspers) en de toch wel erg zonderlinge dokter Dag (Patrick Onzia).

PROPER LAKENS gaat in première op donderdag 10 maart 2022 in THEATER ELCKERLYC in Antwerpen en loopt daar tot en met zondag 3 april 2022.

Praktische informatie

Voorstellingen op 10-11-12-13-18-19-20-25-26-27 MAART en op 01-02-03 APRIL 2022
THEATER ELCKERLYC - Frankrijklei 85 - 2000 Antwerpen
Tickets via www.elckerlyc.be of telefonisch op 070 691 002 (max 0,30€/min)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over