Swiftieverse Birthday edition: een Taylor Swift party georganiseerd door fans voor fans om de verjaardag van onze Queen (13 december) te vieren! Noteer alvast vrijdag 16 december in je agenda! Gent centrum wordt de nieuwe hotspot voor Swifties! De exacte locatie van de 2de editie van de Taylor Swift party in België wordt aangekondigd bij de ticketverkoop zondag. Details zie lager.

Die avond zullen meer dan 1000 Swifties samenkomen om te feesten & te dansen op de muziek van hun idool. Hiervoor zorgt het Belgische DJ duo 'Meredith & Olivia' (naar analogie met de namen van de twee katten van Taylor Swift).

Hoe het begon voor de Vlaamse Bauke

"Ik ben Bauke Van den Bossche, 18 jaar. Ik studeer Lager onderwijs aan Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen en ik ben al fan van Taylor sinds haar album 1989 uitkwam. Na het album Lover ben ik een echte Swiftie geworden, hoewel ze al sinds 2015 mijn meest gespeelde artiest op Spotify is.

Ik heb Swiftieverse opgestart omdat ik vele filmpjes op sociale media voorbij zag komen van super leuke fan parties over de hele wereld. Ik wou daar zelf ook heel graag eens naartoe gaan, maar al die parties waren in andere landen dus vrij moeilijk bereikbaar. Terwijl ik naar haar muziek luisterde dacht ik plots ‘DAMN hoe leuk zou dit zijn op een fanparty! Dit lied zingen met allemaal andere Swifties, een droom!

Trix: SOLD OUT

Ik wilde niet afwachten en nam een impulsief initiatief en lanceerde een TikTok met een voorstel voor een Taylor Swift party in België’. Die TikTok account is toen een beetje ontploft! In no time had ik al meer dan 500 likes dus dacht ik 'ja dit moeten we echt doen'! Twee weken later was er de eerste Swiftieverse in Trix in Antwerpen. Op tien minuten tijd waren alle 1100 tickets de deur uit! SOLD OUT!

Wat is een Swiftie

Als je een Swiftie bent ben je een enorm grote fan van Taylor Swift! Je kent bijna al haar liedjes van buiten, je volgt alles wat ze doet nauw op. Als Swiftie ken je dus meer liedjes dan alleen de radio hits.

Swiftie timeline de komende dagen/weken

vrijdag 25 nov:

6h00: pre-order registratie link actief // aankondiging via de socials van Swiftieverse (TikTok - Instagram - YouTube - Twitter)

zondag 27 nov:

11h00: opening webshop voor mensen die zich via de pre-registratie link hebben ingeschreven en dus een garantie hebben op een pre-sale ticket aan €15.

18h00: opening webshop voor iedereen. Ticket aan €17 (als er nog tickets over zijn!)

dinsdag 13 dec:

verjaardag Taylor Swift

vrijdag 16 dec:

21h30: doors
21h30- 22h30: achtergrondmuziek
22h30 - 04h00: party met non-stop Taylor Swift muziek door het Belgische DJ duo 'Meredith & Olivia' (naar analogie met de namen van de twee katten van Taylor Swift)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over