‘Designed / Desire’ heeft er vandaag een videoclip bij. Het gloednieuwe SX-nummer is zowel voorloper als aankondiger van een nieuw SX- album! De song weet perfect de essentie van toekomstige plaat 'EROS' te vatten: We desire to make love / We’re designed to be in love / To be everything we’re being

Ontdek de videoclip van Designed / Desire hier!

Stefanie Callebaut over de videoclip: "We bevinden ons in een darkroom, een fotografisch donkere kamer. Als een foto die zich ontwikkelt, ontwikkelt de liefde zich hier, fixeert het zich in een magma die wordt klaargestoomd om uit te barsten. We bereiden de lavafontein van Eros voor. We’re pure love, meant for eruption."

Het beeld van de vulkaan, ‘El Conception’, die je in de video ziet namen ze op op het eiland ‘Ometepe' in Nicaragua.

Stefanie is trouwens ook persoonlijk bereikbaar. Via het WhatsApp-nummer +32 475 22 28 43 onderhoudt ze contact met haar fans. Die krijgen dan ook steeds als eerste de SX-nieuwtjes en insiders te horen. Ze kunnen Stefanie via deze weg ook altijd vragen stellen.

DERDE PLAAT EROS VERSCHIJNT OP 15 NOVEMBER

Na debuutalbum Arche (2012) en opvolger Alphabet (2016), verschijnt op donderdag 15 november het nieuwe en inmiddels derde SX-album EROS.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over