Terwijl het originele nummer solo dance-offs deed ontstaan (net zoals in de video), remixten The Subs de single "Just A Touch Away" van Sylvie Kreusch tot een gedroomde dancefloor filler in het rijk der herwonnen vrijheid. Met persaandacht van onder meer Vogue US en The New York Times, indrukwekkende live performances en een présence die doet denken aan Lana Del Rey en Lykke Li, wordt Sylvie Kreusch gegarandeerd de volgende indie-ster van Europa.

LUISTER HIER

Jeroen De Pessemier (The Subs) over de remix:

"Deze remix is ​​een werk van liefde. Na onlangs naar Antwerpen te zijn verhuisd, werd Sylvie Kreusch al snel een goede vriendin, dus het was niet meer dan normaal dat we iets samen deden. De kiem van deze remix werd geplant toen we allebei moesten optreden op de show van de Antwerp Fashion Academy in 2019. Sindsdien heb ik het geluid bijgewerkt tot zijn huidige vorm, waarvan we allemaal vonden dat het een behoorlijke release verdient!"

Sylvie Kreusch over de remix:

“Ik herinner me nog dat ik The Subs voor het eerst zag op Pukkelpop een heel aantal jaar geleden: een onvergetelijk concert dat een indruk tot op de dag van vandaag na heeft gelaten. Ik kende hen niet en dacht ook dat het een buitenlandse band was, ze stonden daar met zo'n attitude op het podium! Fast forward naar enkele jaren later toen ik hen persoonlijk leerde kennen op een skireis met Studio Brussel (en dan pas ontdekte dat The Subs dus Belgen waren) en we goed bevriend werden. Nu eindelijk een nummer van mij in een The Subs jasje krijgen is dan ook een hele eer!”

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: