Sylvie Kreusch is zonder twijfel een van de meest getalenteerde muzikanten uit België. Met haar zwoele stem en indrukwekkende live-optredens kreeg de Antwerpse zangeres eerder lovende recensies van onder meer American Vogue en The New York Times. Met haar EP 'Bada Bing! Bada Boom!’, uitgegeven in 2019, speelde ze doorheen Europa en kreeg ze erkenning van Beats One en Dazed.

Tegelijkertijd viel ook de modewereld voor de zangeres. Kreusch verscheen in vier edities van Vogue, waar ze getipt werd als een van Europa’s meest talentvolle muzikanten. Ze werkte samen met merken als Ann Demeulemeester, Prada, Victoria’s Secret, BMW en Miu Miu en kreeg de opdracht van couturemerk Azzaro om een videoclip te maken. De video ging in première op The New York Times en werd wereldwijd besproken in kranten en magazines zoals The Washington Post, Le Monde, W Magazine en Vogue.

Haar nieuwe single ‘Just A Touch Away’ wordt gekarakteriseerd door hypnotische ritmes en Kreusch haar verleidende stem. De bijbehorende video is gemaakt tijdens een COVID-19 lockdown, die ze samen met fotograaf Joost Vandebrug en stylist Tom Eerebout doorbracht. De psychedelische, low-fi video is opgenomen op de iPhone van Vandebrug en toont de zelf verklaarde Voodoo Queen in een bezwerend ritueel. Ondertussen legt Kreusch de laatste hand aan haar debuutalbum dat in 2021 onder SONY zal verschijnen.

Luister hier: https://sylviekreusch.lnk.to/JATA

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over