Wie het geluk had Sylvie Kreusch aan het werk te zien tijdens de twee verrassingsconcerten begin januari in De Roma, weet dat er met de Antwerpse een waanzinnig getalenteerde artieste op het podium staat. Qua podiumprésence kent ze nauwelijks haar gelijke en met haar baanbrekende muziek – een opwindende mix van pop en alternatieve geluiden – maakt ze indruk in binnen- én buitenland. Op zaterdag 10 december gaat het dak eraf in De Roma met haar enige concert dit najaar. Tickets daarvoor zijn beschikbaar vanaf woensdag 2 februari om 13u.

Sylvie Kreusch maakte voor het eerst furore in België met de art-rockers van Soldier’s Heart. Het grote publiek leerde haar kennen als zangeres bij Warhaus, het project van Balthazar-frontman Maarten Devoldere. Een solocarrière stond in de sterren geschreven. Na het uitbrengen van haar debuut-EP 'BADA BING! BADA BOOM!' en EP 'Wild Love' liet ze vorig jaar het fantastische 'Montbray' op de wereld los. Met haar emotioneel beladen debuutalbum katapulteerde La Kreusch zich in één klap tot één van de meest opwindende artiesten van Europa.

Op 'Montbray' graaft Sylvie Kreusch alle verboden passages van het liefdesverdriet op met speels voyeurisme: mysterie, dubio en suggestie voeren de boventoon. Maar het album belichaamt bovenal de herontdekking van liefde en levenslust. Die vindt Sylvie Kreusch in de eerste plaats terug op het podium, in haar meest natuurlijke, gekoesterde habitat: op eenzame hoogte, onder het felste voetlicht. Vuurwerk verzekerd op 10 december in De Roma!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Sylvie Kreusch
Datum: 
Zaterdag 10 december 2022
Locatie: 
De Roma, Antwerpen

Reservatie:

Meer over