Met Spotify EQUAL ondersteunt Spotify wereldwijd vrouwelijke artiesten. In de maand juni is Sylvie Kreusch de aanvoerder van die playlist met haar prachtige nieuwe single ‘All of Me’.

Sylvie Kreusch verscheen voor het eerst op de radar als gezicht en stem van Soldier’s Heart, en was nadien te zien aan de zijde van Maarten Devoldere (Balthazar) binnen Warhaus. Sinds 2018 bouwt ze gestaag maar vol zelfvertrouwen aan een solo carrière onder haar eigen naam waarmee ze al geprezen werd in verschillende edities van VOGUE, Dazed & Confused en The New York Times. Haar muziek wordt gekenmerkt door haar smeulende stem, atypische drumpatronen en een broeierige maar sensuele sfeer die ook al merken als Prada, Ann Demeulemeester, Azzaro, Victoria’s Secret, BMW en Miu Miu opviel en aanzette tot samenwerkingen. Na twee EP’s ‘Bada Bing! Bada Boom!’ (2019) en ‘Wild Love’ (2020) zal Sylvie Kreusch in 2021 debuteren met een eerste langspeler waarop ze de uitersten van romantiek muzikaal tentoonstelt.

Sylvie Kreusch over EQUAL: "Ik heb het gevoel dat ik veel tijd verloren ben door onzeker te zijn. Ik had het gevoel dat ik niet goed genoeg was om mijn eigen nummers te creëren en te schrijven, omdat men me tijdens mijn jeugd vertelde dat ik gewoon een mooi meisje was dat kon zingen. Pas toen ik 25 werd, vond ik de kracht om mijn eigen soloproject te beginnen, vooral omdat ik geïnspireerd werd door al die creatieve vrouwen om me heen. Nu ben ik 30 geworden en heb ik het gevoel dat er niet veel tijd meer voor mij is in deze branche. Ze willen dat we er jong en fris uitzien, anders zijn we niet meer relevant. Ik kan me niet eens voorstellen dat ik moeder zou worden en nog elk jaar platen zou maken. Het is alsof we een keuze moeten maken. Maar f*ck dat: we kunnen het allebei!"

Ontdek Sylvie Kreusch in de Spotify EQUAL playlist

Aangekondigde concerten:

  • 19 juni - TRIX, Antwerpen (BE)
  • 9 juli - Beveren Buiten, Beveren (BE)
  • 16 juli - Welcome to the Village, Leeuwarden (NL)
  • 23 juli - Valkhof X, Nijmegen (NL)
  • 24 juli - Das Fest, Karlsruhe (DE)
  • 4 september - BRUIS, Maastricht (NL)

Meer concerten worden heel binnenkort aangekondigd.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over