Take That-leden Gary Barlow, Mark Owen en Howard Donald hebben de filmtrailer bekendgemaakt van Greatest Days. De feelgood muziekfilm vol met liedjes van de groep beleeft zijn wereldpremière op 16 juni en zal vanaf 21 juni in de Vlaamse en Brusselse bioscopen te zien zijn.

Na 4 jaar afwezigheid traden de jongens van Take That afgelopen weekend nog eens live op tijdens de kroning van King Charles, in Groot-Brittannië. Lees er hier alles over.

OVER GREATEST DAYS
Vijfentwintig jaar geleden hadden vijf vriendinnen de avond van hun leven bij het concert van hun favoriete boyband. Inmiddels zijn hun levens totaal verschillend en zijn ze elkaar uit het oog verloren, maar als één van hen kaarten wint voor een reünieconcert, hoeft ze toch niet lang na te denken wie ze meeneemt. De vrouwen maken zich klaar om nog één keer samen naar een concert te gaan en hun vriendschap nieuw leven in te blazen.

De film Greatest Days is gebaseerd op de de West End hitmusical The Band en bevat bekende Take That-nummers als Greatest Days, Back For Good en Relight My Fire. De regie is van Coky Giedroyc (How to Build a Girl) en het script van Tim Firth (Calendar Girls). Take That-leden Gary Barlow, Mark Owen en Howard Donald zijn aan de film verbonden als Executive Producers.

Kinepolis Film Distribution (KFD) brengt Greatest Days op 21 juni in de Vlaamse en Brusselse bioscopen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: