Vandaag heeft de organisatie van Baroeg Open Air de allerlaatste namen voor het festival bekendgemaakt. Ecocide, Illusionless en Thin Pillow zullen dit jaar te zien zijn op de talent stage. Baroeg Open Air vindt plaats op 20 september in het Zuiderpark en is gratis toegankelijk.

Ecocide uit Haarlem maakte tijdens de bandcompetitie Battle 4 BOA grote indruk op de jury met goed uitgevoerde old school death metal en won. Deze overwinning levert de band een mooie plek op de talent stage van Baroeg Open Air op. Op dit podium staat ook de progressive metalband Illusionless, landelijke winnaar van de Metal Battle. Door een samenwerking tussen poppodium het Paard in Den Haag en Baroeg Open Air heeft als laatste Thin Pillow een plek op het festival weten te bemachtigen. Deze talentvolle Haagse band speelt psychedelische rock en zal  de talent stage openen.

De line-up voor de Main Stage en Electronic Stage waren al enige tijd bekend.  Hier zullen onder andere Bolt Thrower, Elle Bandita, Raggende Manne en DJ producer op de planken verschijnen. Het programma van dit jaar kan dan ook zeker divers genoemd worden, stelt artistiek leider Leon van Rijnsbergen: 'Baroeg Open Air stelt zichzelf ten doel om een uniek en vernieuwend jaarlijks festival te organiseren op het gebied van de hardere alternatieve muziek, waarin verschillende subculturen tot uiting komen. Daarnaast hecht Baroeg Open Air veel waarde aan de ontwikkeling van talentvolle bands. Het festival is trots op de drie jonge bands die zich op 20 september mogen presenteren aan een groot en breed publiek.’

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Baroeg Open Air
Datum: 
20 september 2014
Locatie: 
Baroeg

Reservatie:

Meer over