Internationale superster Taylor Swift brengt haar langverwachte The Eras Tour op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli 2024 voor twee exclusieve Benelux-shows naar de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Het Europese gedeelte van de tour start op 9 mei 2024 in Parijs en eindigt op 17 augustus 2024 in Londen. In totaal staan er 26 stadionshows op de planning. Om ervoor te zorgen dat tickets alleen in handen van Swifties belanden is er sprake van een besloten verkoop via Ticketmaster. Fans die naar The Eras Tour in Amsterdam willen kunnen zich vanaf nu registreren via Ticketmaster. De registratie sluit op vrijdag 23 juni om 23.59 uur. Klik hier voor de registratie.

Taylor Swift heeft zichzelf bewezen als een van de meest invloedrijke en succesvolle artiesten van onze tijd. Met haar dynamische optredens, onvergetelijke hits en betoverende podiumaanwezigheid heeft ze de harten van miljoenen fans veroverd. Nu keert ze - 9 jaar na haar optreden in Ziggo Dome - terug naar Nederland met haar nieuwe tour The Eras Tour, een magische muzikale ervaring die haar fans opnieuw zal betoveren.

Tijdens The Era Tour kunnen fans een betoverend spektakel verwachten. Met verbluffende visuals, meeslepende podiumproductie en een uitgebreide setlist die haar carrière omvat, zal Taylor Swift haar publiek meenemen op een onvergetelijke reis. Met geliefde klassiekers zoals 'Love Story’ en 'Shake it Off’ en haar recente megahit 'Anti-Hero’ belooft het een geweldige setlist te worden. Taylor Swift zal zonder twijfel haar fans in Amsterdam betoveren met haar veelzijdige talent en charisma.

Registratie
Om ervoor te zorgen dat tickets alleen in handen van Swifties belanden is er sprake van een besloten verkoop via Ticketmaster. Fans die naar The Eras Tour in Amsterdam willen kunnen zich vanaf nu registreren via Ticketmaster. De registratie sluit op vrijdag 23 juni om 23.59 uur.

Geregistreerde fans die een unieke code ontvangen, krijgen als eerste toegang tot het kopen van tickets. Fans die een kans willen hebben om tickets te kopen voor meerdere steden, moeten zich voor elke stad waar ze naartoe willen, apart registreren. Registratie garandeert geen toegang tot de verkoop of tot het kopen van tickets. Meer informatie over het registratieproces voor Amsterdam is te vinden op Ticketmaster. Klik hier voor de informatie.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over