"Taylor Swift | The Eras Tour (Taylor's Version)" blijft records breken met 4,6 miljoen views* op Disney+ in 3 dagen, waardoor het de nummer 1 muziekfilm ooit is op het platform. Fans van Taylor Swift keken dit weekend 16,2 miljoen uur naar de 3,5 uur durende blockbusterconcertfilm op Disney+.

Disney+ is de enige plaats waar de show voor het eerst in zijn geheel bekeken kan worden - compleet met nummers die eerder alleen te zien waren tijdens live concerten.Taylor Swift-fans kunnen de uitvoeringen van nieuwe nummers zoals "cardigan" bekijken, en ook vier extra akoestische nummers: "Maroon," "Death by a Thousand Cuts," "You Are in Love," en "I Can See You."

"Taylor Swift | The Eras Tour" van de 14-voudig GRAMMY®-winnende artiest bracht wereldwijd een recordbedrag van bijna $262 miljoen op aan de box office en is nog een voorbeeld van Disney+ als thuishaven voor grote evenementen. "Elton John: Farewell from Dodger Stadium," "Black Is King: A Film by Beyoncé" en "The Beatles: Get Back" kunnen momenteel allemaal gestreamd worden op Disney+. En uiteraard ook Swifts eigen "folklore: the long pond studio sessions".

Raadpleeg de mediakit voor "Taylor Swift | The Eras Tour (Taylor's Version)" hier.

*Een view wordt gedefinieerd als de totale streamtijd gedeeld door de speelduur.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: