Everybody, lose control, want Teddy Swims komt in het voorjaar naar België met zijn ‘I’ve Tried Everything But Therapy Tour’! De zanger, die bekend staat om zijn soulful voice, komt op maandag 29 april 2024naar Trix in Antwerpen om zijn nieuwe album live voor te stellen. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 1 december om 10u via livenation.be.

Teddy’s artiestennaam, Swims, staat voor ‘someone who isn’t me sometimes’: een referentie naar zijn innerlijke strijd tussen de verschillende kanten van zijn persoonlijkheid. In zijn jeugdjaren speelde Teddy American football én theater op school. Lucky for us koos hij ervoor om zich meer te verdiepen in het tweede. Zo speelde hij mee in verschillende theaterstukken en werd hij lid van bands in uiteenlopende genres.

Enkele jaren geleden startte Teddy met het posten van covers op zijn YouTube-kanaal. Op die manier trok hij heel wat fans aan online en deed hij wereldwijd monden openvallen met zijn unieke stemgeluid. Er volgden enkele EP’s en uiteindelijk ook zijn eerste studioalbum ‘I’ve Tried Everything But Therapy (Part 1)’ in september, waarin hij zijn hart letterlijk blootlegt. De tweede single van zijn album, “Lose Control”, was een instant hit en Teddy’s eerste single ooit in de Billboard Hot 100. Ben jij klaar om je helemaal te laten gaan op maandag 29 april in Trix?

Tickets voor het concert op maandag 29 april in Trix kosten €29 (inclusief servicekosten) en zijn vanaf vrijdag 1 december om 10u verkrijgbaar via livenation.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over