Luk Wyns zet het nieuwe jaar in op restaurant. Hij speelt voedselinspecteur Benny Bax van de Smaakpolitie. Zijn zoektocht naar smetteloze restaurantkeukens loopt uit de hand. Daarnaast kruipt hij ook in de huid van zedenflik Charles in Code 37. Terwijl Hannah Maes (Clara Cleymans) hoe langer hoe meer flashbacks krijgt, zoekt Charles een plek om ongestoord te roken.

Geert Hoste
Geert Hoste (Guga Baul) werpt tijdens zijn eindejaarsconference een ludieke blik op het voorbije jaar. Onder meer Pascale Platel (Walter Baele), Regi (Jonas Van Geel), Karen Damen (Nathalie Meskens), Rob Vanoudenhoven (Guga Baul), Annemie Struyf (Nathalie Meskens), Philippe Geubels (Nathalie Meskens, Erik Van Looy (Jonas Van Geel), Tom Lenaerts (Guga Baul) en Selah Sue (Clara Cleymans) zitten in de zaal.

Freddy Thielemans en Philippe Moureax
In Terzake voelt Kathleen Cools (Clara Cleymans) de Brusselse tenoren Freddy Thielemans (Ivan Pecnik) en Philippe Moureaux (Walter Baele) aan de tand over het schrijnende mobiliteitsprobleem in onze hoofdstad.

Martin Heylen en Karl Lagerfeld
In God en klein Pierke trekt Martin Heylen (Jonas Van Geel) naar Parijs voor een exclusief gesprek met modegoeroe Karl Lagerfeld (Walter Baele). Hij wil de mens achter de beroemde zonnebril leren kennen, maar dat blijkt geen evidentie.

Muzikale act
Lana Del Rey (Clara Cleymans) zingt haar nieuwste hit Networking Games.

Andere
Danni Lowinski (Tine Embrechts) krijgt een gekende profeet over de vloer. Royalty volgt Filip (Walter Baele) en Mathilde (Nathalie Meskens), die de loopgraven in de Westhoek bezoeken ter voorbereiding van de herdenkingen aan de Eerste Wereldoorlog. De heren van Top Gear (Ivan Pecnik, Walter Baele en Jonas Van Geel) zetten hun België-odyssee verder. Ze dachten dat ze alles al gezien hadden, maar ons Belgische verkeerssysteem blijft hen verbazen. Johan Boskamp (Ivan Pecnik) maakt reclame voor zijn boek.

Dit en nog veel meer in de vierde aflevering van Tegen de Sterren Op, op donderdag 3 januari 2013 om 20.30 uur op vtm

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: