Vanavond vat Sven De Ridder post in het Blokken-decor. Hij imiteert Ben Crabbé in een BV-special van het spelprogramma. Showbizz Bart (Chris Van Espen) en Davy Brocatus (Walter Baele) spelen mee voor het goede doel.

Dat Sven De Ridder ook muzikaal uit de hoek kan komen, bewijst hij door… alweer in de huid te kruipen van drummer Ben Crabbé in het afscheid van De Kreuners. Samen met Walter Grootaers (Ivan Pecnik), Axl Peleman (Guga Baul), Jan Van Eyken (Jonas Van Geel) en Erik Wauters (Walter Baele), nemen de muzikanten afscheid van hun fans.

Jamie Oliver
In Jamie’s 30 Minute Meals maakt de tv-kok Jamie Oliver (Jonas Van Geel) een traditionele Engelse chicken pie. Alle hygiëneregels in acht genomen, uiteraard.

Ozark Henry en Stef Kamil Carlens
Ozark Henry (Guga Baul) maakt reclame voor zijn nieuw album The Greatest Hits. Als bonus staat ook een duet met Zita Swoon-zanger Stef Kamil Carlens (Walter Baele) op de CD. Een voorsmaakje.

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston (Barbara Sarafian) doet auditie voor Skyfall -de nieuwe film van James Bond-, Pirates of the Carribean, The Devil Wears Prada en Friends ‘The Movie’.

Aline Julia
In Werk aan de Winkel geeft marketingexperte Aline Juliá (Tine Embrechts) Wereldwinkel-uitbater Jurgen (Jonas Van Geel), tips om zijn winkel rendabeler te maken.

Andere
Véronique De Kock (Chris Van Espen) kondigt Pretty Woman aan. Minister van Cultuur Joke Schauvliege (Jonas Van Geel), gaat op werkbezoek naar Rock Werchter. Christoff (Jonas Van Geel) maakt reclame voor het nieuwe Klagerfestival. Ook Dana Winner (Tine Embrechts) staat binnenkort op de bühne met haar nieuwe hit Moestavanmijnpa. Een voorsmaakje.

Na klachten van de kusthoreca brengt Frank Deboosere (Chris Van Espen) Het Objectieve Weerbericht. Regi (Jonas Van Geel) moet babysitten op Fabio, de parkiet van Elke (Clara Cleymans). François De Keersmaecker (Ivan Pecnik), voorzitter van de Koninklijke Belgische Voetbalbond, daagt de Rode Duivel-fans uit in De Duiveluitdagingen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: