In de zomer van 2012 wordt de 30-jarige Britse leerkracht Jeremy Forrest gearresteerd voor ontvoering en seksuele aanranding van een minderjarige. Alleen was het ontvoerde minderjarige meisje niet echt een slachtoffer. “Ik was 14 toen ik halsoverkop verliefd op hem ben geworden. We tweetten en sms’ten vaak en ik denk dat het echt wederzijds was”, vertelt Gemma tijdens haar gereconstrueerde politieverhoor. “Na verloop van tijd zijn we beginnen afspreken in hotels. Hij wist dat hij zijn job kon verliezen en zelfs in de gevangenis kon belanden, maar we zagen elkaar echt graag.”

Als hun verboden affaire begint uit te lekken, beslist het koppel om naar Frankrijk te vluchten. Na een internationale klopjacht van 2 weken vindt Interpol hen op een hotelkamer in Bordeaux. Jeremy Forrest wordt veroordeeld tot 5 jaar gevangenisstraf.

De onwaarschijnlijke affaire van de wiskundeleraar en zijn 15-jarige liefje haalt tot vandaag de Britse kranten. In Telefacts Zomer wordt het echte verhaal gereconstrueerd aan de hand van de originele politieverhoren.

De verboden affaire, op donderdag 5 juni 2014 in Telefacts Zomer, meteen na de rechtstreekse finale van Mijn Pop-uprestaurant!.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over