Chase is een meisje van 12 met een kast vol designerkleding, gekocht met de kredietkaart van papa. Romy heeft een ‘dressing’ waar de doorsnee volwassen vrouw heel jaloers op zou zijn en de moeder van Lauren combineert drie jobs om de schoenenverslaving van haar vijftienjarige dochter te bekostigen. Op dinsdag 26 augustus 2014 brengt Telefacts Zomer het verhaal van verwende nesten, tieners die werkelijk álles krijgen wat hun hartje begeert. Maar het blijkt nooit genoeg te zijn...

De twaalfjarige Chase is dolblij met haar kast vol designerkleding:Als ik om iets vraag, dan krijg ik het meteen. Of er is een discussie en dan kijk ik lief naar papa. Die vraagt dan hoeveel ik wil. 400 euro... en dat gaat telkens omhoog.” Chase is verwend door haar papa, dat is duidelijk. Maar ondanks het feit dat ze werkelijk álles krijgt wat ze wil, blijkt veel nooit genoeg voor haar.

Romy heeft meer dan vijftig handtassen van Prada en Louis Vuitton en zelfs eentje van Chanel van meer dan 1.500 euro. Haar ouders zijn rijk genoeg en zien dus geen probleem in de overdreven luxe die ze hun dochter geven. Moeder Niaz: “Ik koop bijna alles wat ze wil, omdat ik haar graag gelukkig zie. Ik vind niet dat ze verwend is, want ze waardeert alles wat ik voor haar doe.”

Sommige ouders kunnen nooit neen zeggen tegen de grillen van hun kinderen, zelfs niet als ze financieel in de problemen dreigen te komen. De moeder van Lauren combineert bijvoorbeeld drie jobs om de schoenenverslaving van haar dochter te bekostigen. Lauren heeft er haar eigen mening over: “Ik weet dat mijn mama een doetje is, maar ik denk dat ze het doet omdat ze ons geen slecht leven wil geven.”

Verwende nesten: dinsdag 26 augustus 2014 om 21.20 in Telefacts Zomer bij VTM.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over