Sinds hun allereerste concert in 1988 in Adelaide, stapelt The Australian Pink Floyd Show de successen en laaiende commentaren op. De Australische formatie wordt wereldwijd aanschouwd als de meest kwalitatieve en geapprecieerde Pink Floyd tributeband. Met een doorgedreven perfectie trachten zij het legendarische werk van hun meesters tot in de puntjes te reproduceren en dat vertaalt zich in meer dan 4 miljoen verkochte tickets in meer dan 35 landen over de hele wereld!

TAPFS gaat tot het uiterste om de Pink Floyd-ervaring zo dicht mogelijk te benaderen. Door middel van een ongelooflijke licht- en lasershow, videoanimaties, een gigantisch cirkelvormig scherm met filmfragementen, opblaasbare objecten (waaronder een gigantisch varken en hun eigen kenmerkende kangoeroe) en andere special effects, slagen ze er keer op keer in hun publiek omver te blazen. Met muzikanten en een geluidsingenieur die met Pink Floyd zèlf getourd hebben, slaagt de band er in om de grenzen van het genre steeds te verleggen en telkens weer een verbluffende live show neer te zetten. Ook in België kunnen ze inmiddels rekenen op een groeiende fanbase, na onvergetelijke optredens in onze concertzalen (o.a. Koninklijk Circus, Koningin Elizabethzaal, Vorst Nationaal) en op de zomerfestivals (o.a. Rock Werchter, Suikerrock, Lokerse Feesten).

In de herst van volgende jaar keert The Australian Pink Floyd Show terug naar ons land, met een passage in Brussel. Hun splinternieuwe tournee '2016 - The Best Of The Best' houdt op dinsdag 11 oktober halt in het Koninklijk Circus. De voorverkoop voor deze show start op donderdag 3 december om 11u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
The Australian Pink Floyd Show
Datum: 
Dinsdag 11 oktober 2016
Locatie: 
Koninklijk Circus, Brussel

Reservatie:

Meer over