Vanaf kerstavond tot 7 januari kan je thuis genieten van de Home Edition van ‘The Christmas Show’. Dit jaar geen Lotto Arena, maar wel het hoofdkwartier van Deep Bridge dat de voorbije dagen kalkoengewijs gevuld werd met een 15-koppige liveband, een showballet én topartiesten: Christoff, Maureen Vanherberghen, Ianthe Tavernier, Ilse La Monaca, Goele De Raedt, Michiel De Meyer, Ann Van den Broeck, Koen Van Impe, Mark Tijsmans, Nordin de Moor, Helle Vanderheyden, Laurenz Hoorelbeke én Koen Crucke zorgen voor een warm kerstgevoel.

De opnames waren fantastisch. Ongelofelijk hoe Deep Bridge dit op zo’n korte tijd voor elkaar heeft gekregen. Zalig dat we met zo’n straf orkest in een prachtig kerstdecor mochten optreden. Op een creatieve, veilige manier brengen we dit grootse kerstspektakel bij de mensen thuis. Iedereen kan kijken wanneer hij of zij wil. Alleen of met je huisgenoten. Het is inderdaad een prachtig cadeau om te schenken of te krijgen. ‘Jingle Bells’, ‘All I Want For Christmas’, ‘Felize Navidad’, ze zitten er allemaal in. Ik zing ‘Adeste Fideles’ en als je de beelden goed bekijkt, dan zie je dat het niet gemakkelijk was. Alle emoties van de voorbije maanden kwamen ineens bovendrijven, maar het deed zo’n deugd. De vreugde en blijdschap om weer te kunnen zingen, straalt er bij iedereen af. De mensen gaan ogen te kort komen als ze kijken, en ze kunnen ‘The Christmas Show’ meerdere keren bekijken en meezingen als ze goesting hebben”, zegt Koen Crucke lachend.

Een opmerkelijke rol in de Home Edition van ‘The Christmas Show’ is weggelegd voor Stany Crets, die in de rol kruipt van Kretsman. Ook Stany’s dochter Penny werkt mee aan de voorstelling. Penny heeft een gastrolletje in ‘Have Yourself A Mery Little Christmas’.

'The Christmas Show - Home Edition' met Christoff, Stany Crets, Michiel De Meyer, Maureen Vanherberghen, Koen Crucke, Ianthe Tavernier, Koen Van Impe, Ilse La Monaca, Goele De Raedt, Mark Tijsmans, Ann Van den Broeck, Nordin de Moor, Helle Vanderheyden en Laurenz Hoorelbeke gaat online op 24 december om 17u00 en is daarna de hele kerstvakantie on-demand te bekijken tot en met 7 januari.

Tickets koop je online op www.deepbridge.be. Wil je weten hoe je de show precies kan bekijken, op https://deepbridge.be/shows/the-christmas-show-live/#faq staat alles netjes uitgelegd.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: