Na een seizoen waarin ze meer dan 300 shows speelden van hun respectievelijke solo-voorstellingen, komen drie pioniers van de Vlaamse comedy-scene weer samen voor een unieke reeks shows in Antwerpen als “The Comedy All Stars”. Opzet is: elkaar uitdagen op de scène en in 20 minuten de zaal platspelen. Ze brengen ook schoon nieuw volk mee dat ze willen introduceren bij hun intussen zeer grote publiek. Elke avond treden naast de all stars namelijk ook twee gasten op. De gasten zijn dit jaar:
-Kristel Zweers (Nl). Het bewijs dat er ook zéér grappige vrouwen bestaan. Kristel maakt het al een paar jaar in Nederland en gaat ongemeen hard tekeer over onderandere seksspeeltjes en hoe ze te gebruiken.
-Patrick Van de Kieboom. Won vorig jaar de wedstrijd “King of comedy” in het fakkelteater en werkte ondertussen aan een indrukwekkend repertoire over ADHD als familieziekte.
-Youssef El Massoui. Lachen met allochtonen mag als Youssef op het podium staat. Nog maar pas begonnen en nu al klaar voor het grote werk.
-Fritz Van den Heuvel. Na lange omzwervingen via stripverhalen en liedjes voor “het nieuwe wereld orkest” is de winnaar van humorologie 1994 terug waar hij thuis hoort: op het podium tussen andere comedians.
-Henk Ryckaert. Een van de sterkhouders van de nieuwe generatie grapjurken. Hij geeft het begrip “droge humor” een geheel nieuwe invulling met zijn sappig accent.

En verder ook de vaste waarden: Danny Van Britsom, Thomas Smith (ov) en Alex Agnew (ov). En natuurlijk wordt alles in goede banen geleidt door de onovertroffen MC Buurman.

Niet te missen!

Vanaf 27 april 2006
Andere speeldata zijn: 28, 29 april en 11, 12, 13, 18, 19, 20 mei
Telkens om 20h30 in de Rode Zaal van het Fakkelteater, Hoogstraat 12, 2000 Antwerpen

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: