Bereid je voor op een onvergetelijke muzikale reis! Greenhouse Talent, Nickelodeon, GEA Live en Senbla presenteren met trots: Avatar: The Last Airbender In Concert. Geniet van een twee uur durende show met een live orkest dat de iconische muziekscore van de geliefde serie tot leven brengt, perfect in harmonie met hoogtepunten en fan favorite momenten. Beleef samen met Aang, Katara, Toph, Sokka, Zuko en meer de meest gedenkwaardige scènes uit de Avatar-wereld. De twee Nederlandse data dit jaar waren in een mum van tijd uitverkocht, dus het belooft snel te gaan. Tickets voor Avatar: The Last Airbender In Concert op 2 maart in het Koninklijk Circus in Brussel zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 19 april om 16:00 uur via greenhousetalent.com.

Jeremy Zuckerman, het meesterbrein achter de originele muziek van Avatar: The Last Airbender, werkte nauw samen met de makers van de serie, Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko, evenals Jeff Adams, de originele editor. Ze hebben de originele composities uitgebreid voor de concertreeks. Deze spectaculaire productie vergroot niet alleen de epische omvang en het hoge drama van de serie, maar biedt fans ook een unieke kans om de wereld van Avatar: The Last Airbender te ervaren tijdens dit live orkestconcert.

"It’s been incredibly satisfying and moving to see the audiences’ emotional response to these concerts, and to be a part of that atmosphere is a uniquely beautiful experience,” said Zuckerman. "I’m overjoyed that many more people - Avatar fans both new and old - will get to experience the show during this wider tour.

Bekroond met een Peabody Award en Primetime Emmy, samen met meerdere Annie Awards en Genesis Awards, is Avatar: The Last Airbender van Nickelodeon na drie seizoenen (61 afleveringen), van februari 2005 tot juli 2008, uitgegroeid tot een van de meest geliefde animaties uit onze geschiedenis. In 2021 kondigde Nickelodeon de lancering aan van Avatar Studios, een nieuwe divisie ontworpen om originele content te creëren, waaronder animatieseries en films gebaseerd op de wereld van Avatar: The Last Airbender en The Legend of Korra.

Het succes van de animatieserie heeft geleid tot de bijbehorende podcast Avatar: Braving the Elements, momenteel in zijn derde seizoen, en een geremasterde soundtrack van de serie- (en tour-) componist Jeremy Zuckerman. De serie werd ook vertaald naar verschillende bestsellers, die nieuwe originele verhalen bevatten. De graphic novel-serie heeft meer dan drie miljoen exemplaren verkocht en de young adult-romans hebben in totaal 25 weken op de bestsellerlijst van de New York Times gestaan.

Ervaar de soundtrack van de geliefde animatieserie, uitgevoerd door een live orkest, terwijl Aangs epische reis tot leven komt op een scherm. Tickets voor Avatar: The Last AirbenderIn Concert op 2 maart 2025 in het Koninklijk Circus in Brussel zijn te koop vanaf vrijdag 19 april om 16u00 via greenhousetalent.com.

*Avatar: The Last Airbender series wordt in het Engels vertoond met Nederlandse en Franse ondertitelingen

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: