THE SHOW - a tribute to ABBA zal op 17 mei 2024 in Vorst Nationaal een eerbetoon brengen aan de 50e verjaardag van ABBA's doorbraak, hun legendarische muziekcollectie en het succesvolle verhaal van deze iconische popgroep.

Sinds hun ontstaan 50 jaar terug, is de muziek van ABBA nog steeds levend en ontzettend populair. De jubileumshow zal een overzicht brengen van ABBA's grootste hits aller tijden en zelfs nummers van het gloednieuwe album Voyage, dat in 2021 werd uitgebracht. Mis het niet en koop nu je tickets via www.gracialive.be !

Met bijna 800 concerten in 50 landen en meer dan 2 miljoen verkochte tickets heeft THE SHOW de muziek van ABBA een heel nieuw leven gegeven. THE SHOW trakteert het publiek op de grootste hits van ABBA in een 2 uur durend spektakel. Het is een liveconcert dat de evolutie van ABBA volgt, van vóór het Eurovisiesongfestival tot hun grote internationale succes. Enkele van de grootste hits op het menu zijn Waterloo, SOS, Mamma Mia, Dancing Queen, Money Money Money en Knowing Me Knowing You, met daarnaast nog enkele verrassingen uit het enorme repertoire van ABBA.

Het publiek kan zich verheugen op de ervaren gitarist Lasse Jonsson: Lasse Jonsson heeft meegewerkt aan de opnames van ABBA’s meest recente album Voyage, en speelde in de musicals "Mamma Mia" en in "Mamma Mia - The Movie". Hij werkte bovendien mee aan de opnames en soundtrack van Mamma Mia 1 en 2. Naast de musicals die Björn en Benny opvoerden, speelde Lasse ook in Hyde Park toen ABBA werd gevierd door artiesten als Kylie Minogue, Elaine Page en Chaka Khan en diverse andere artiesten.

THE SHOW is niet zomaar een zoveelste goedkope ABBA-lookalike. Wat THE SHOW echt van de rest onderscheidt, is dat de twee zangeressen niet alleen sterk op Agnetha en Anni-Frid lijken, maar dat ze ook zo gelijkaardig zingen dat zelfs de meest kritische fans meteen overtuigd zijn. De twee zangeressen wonnen een grote Zweedse talentenjacht met hun act als de ABBA-dames, en nu delen ze in THE SHOW hun talent met de wereld.

Fans kunnen reikhalzend uitkijken naar een fantastische avond op 17 mei 2024, wanneer THE SHOW naar Vorst Nationaal in Brussel komt om ABBA en hun fantastische muziek te vieren! Mis het niet en koop je tickets nu via www.gracialive.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: