Tinkerbell is terug van weggeweest! In de nieuwe film ‘Tinkerbell en de Piraten’ zien we het geliefde elfje in het spannendste Disney Fairies avontuur ooit!

Charlotte Leysen kruipt in de huid van Tinkerbell en ontmoet Louis Talpe als James Hook. En natuurlijk zijn er nog veel meer elfjes in deze film! Zij worden vertolkt door acteurs Ianthe Tavernier (Zarina), Eline De Munck (Faun), Lien Van de Kelder (Vidia) en Tine Embrechts (Rosetta). Ook Peter Thyssen (Hamel) en William Boeva (Bel) zijn van de partij en versterken samen met Jenne Decleir (Oppenheimer) en Anne Mie Gils (koningin Clarion) het team. De regie is in handen van Anne Mie Gils.

In ‘Tinkerbell en de Piraten’ leren we Zarina kennen, een onbegrepen elfje en elfenstof-bewaarder. Wanneer ze de belangrijke Blauwe Elfenstof uit Pixie Hollow steelt, vliegt ze er vandoor om te gaan samenwerken met de piraten van de Schedelrots. Het is nu aan TinkerBell en haar elfenvriendjes om een groot avontuur aan te gaan en de elfenstof weer terug te brengen. Maar wanneer ze achter Zarina aanzitten, staat Tinks wereld ineens op zijn kop. TinkerBell en haar vriendjes merken dat hun speciale talenten omgeruild zijn. Het is een race tegen de klok om de Blauwe Elfenstof terug te halen en terug naar huis te keren om Pixie Hollow te redden. ‘TinkerBell en de Piraten’ is een compleet nieuwe familiefilm boordevol humor, gevoel en spanning.

TinkerBell en de piraten vanaf 2 april te zien in de bioscoop!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: