Het productiehuis Uitgezonderd. en regisseur Sven De Ridder stopten de repetities iets vroeger dan gewoonlijk voor een toch wel bijzondere ontmoeting. De cast van de theaterparodie De Soundmixshow, nl. Bart Kaëll, Hilde Debaerdemaeker, Peter Van Asbroeck en Peter Van de Velde hadden afspraak in het Fakkeltheater met 2 juryleden van de originele televisieshow, nl. Micha Marah en Fred Bekky. Voor Bart Kaëll was het een bijzonder weerzien, want hij was toen de presentator van deze televisieshow. Uitgezonderd. staat al jaren bekend voor het op de planken brengen van succesvolle televisieformats. De Soundmixshow is te zien vanaf 12 januari in de Rode Zaal van het Fakkeltheater.

Een blij weerzien bij de castvoorstelling van de theaterparodie "De Soundmixshow"

Na 'Blind Date’, met Karen Damen en Kürt Rogiers in de hoofdrollen, is het deze keer de beurt aan 'De Soundmixshow’, met Hilde De Baerdemaeker, Peter van Asbroeck, Peter Van De Velde en Bart Kaëll op de affiche. Enkele van de castleden zullen een nummer brengen tijdens deze komedie en wie kan hen beter tips geven dan toenmalige juryleden Fred Bekky en Micha Marah? Regisseur Sven De Ridder en de aanwezige pers waren getuige van een hartelijke ontmoeting.

Bart Kaell’s Soundmixshow als huwelijkstherapie?!

De relatie van het kinderloze koppel Philip en Valerie zit na 10 jaar in het slop. Rokkenjager Philip heft iets te veel oog voor zijn vrouwelijke collega’s. Flapuit Valerie laat zich dan weer volledig gaan in haar koopverslaving die ze deelt met haar ‘gay best friend’ Jack. Als alle plannen om de brokken tussen Philip en Valerie te lijmen hopeloos mislukken, rest er nog één strohalm: zich inschrijven voor Valerie’s lievelingsprogramma: de Soundmixshow.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
De Soundmixshow
Datum: 
11 januari 2018
Locatie: 
Fakkelteater, Antwerpen

Reservatie:

Meer over