Het is alweer van 2010 geleden dat Tom Van Dyck nog te zien was in een langspeelfilm, maar regisseur en bedenker Tim Van Aelst kon hem overhalen om een hoofdrol te spelen naast het team van Dirk Porrez, Simon ‘Smos’ Vos, Luc Turlinckx en Ingrid Porrez.

“Tom heeft een cruciale rol in de film”, aldus Tim Van Aelst. “Ik kan niet meer onthullen over zijn personage, maar dat hij voor een verrassende wending in het leven van het Safety First team zal zorgen, is zeker. We zijn dan ook heel fier dat we deze grote klepper konden strikken om onze fantastische hoofdcast te vervolledigen.”

Zoals eerder gemeld, vonden de opnames gedeeltelijk plaats op Tomorrowland in Boom. Naast Tom Van Dyck zijn uiteraard ook Bruno Vanden Broecke, Matteo Simoni, Ben Segers en Ruth Beeckmans van de partij. De film kreeg steun van Screen Flanders en wordt vanaf 16 december verdeeld door KFD (Kinepolis Film Distribution).

Synopsis

In “Safety First – the Movie” slepen bewakingsagenten Dirk Porrez, Simon ‘Smos’ Vos, Luc Turlinckx en Ingrid Porrez de job van hun leven in de wacht. Ze mogen de V.I.P. van één van de beste muziekfestivals ter wereld bewaken.

Daar doet Luc een schokkende ontdekking die de hele Friendship in gevaar brengt. Discipline, Dedication & Friendship maar Safety First op Tomorrowland !

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: