Het is zondag dus tijd voor een nieuwe top 20. Aangezien het 1 januari is beginnen we vanaf vandaag met een nieuw jaar dus ook terug vanaf week 1 te tellen.

Nu deze week hebben we slechts 2 nieuwkomers en 5 stijgers.

Zoals altijd beginnen we bij de nieuwkomers van deze week en de 1ste vinden we alvast op plaats 18 en dat zijn de Sugababes met hun nieuwe "ugly". De 2de nieuwkomer houden we voor later doordat deze in de top 5 binnenkomt.

De eerste stijger komen we tegen op 16 en wint 4 plaatsen. Het is Ian van Dahl met haaar "Movin'on". Robbie Williams daarentegen gaat van 18 naar 14 met zijn "Avertising Space". Een andere wereldvedette is 50 cent. Zijn "window shopper" gaat deze week van 14 naar 11.

Intussen zijn we al aan de top 5 aanbeland. De top 5 openen we door Star academy winnares Katerine met haar "Here come all the boys" tuimelt ze van 2 naar 5. Daarentegen gaat de Crazy frog met zijn kerstsingle "Jingle bells" van 7 naar 4. Maar de sterkste stijger is deze week ongetwijfel de Kippensoep allstars en hun "Kippensoep voor iedereen" want dit vliegt van 10 naar 3 in onze lijst. Intussen moeten de gebroeders Wouters de toppositie laten voor wat ze is want hun "Ik zie de hemel" gaat van 1 naar 2. Dit wil zeggen dat we de 2de nieuwkomer gewoon op nummer 1 mogen begroeten. X-factor winnaar UDO komt nieuw binnen op 1 met zijn "Isn't it time". Hij is tevens onze hittip van de week. Proficiat UDO!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: