Het is weer zondag dus tijd voor een nieuwe top 20 intussen zijn we aan week 38 toe! Deze week hebben we 2 nieuwkomers en 4 zittenblijvers. Dat wil zeggen dat we ook 9 dalers en 5 stijgers hebben.

We beginnen met de nieuwkomers. De eerste komt nieuw binnen 20 en dat is Lasgo met lying. De 2de nieuwkomer is tevens onze hittip en dat is Clouseau met ik zie de hemel. Clouseau komt nieuw binnen op plaats 15.

Na de nieuwkomers een kort overzichtje van de stijgers. De eerste stijger komen we tegen op plaats 16 en dat is Max uit eurosong 4 kids die deze week 4 plaatsen klimt en zo op 16 terechtkomt. De 2de nieuwkomer komen we tegen op plaats 19 en heeft haasje over met Gene thomas gespeeld. Want Wouter klimt met zijn "one little stap" van 10 naar 9. Intussen zijn we aanbeland bij onze vorige hittip. Deze week is Madonna onze sterkste stijger want klimt ze van 14 naar 6 met haar "hang up", dit zijn maar liefst 8 plaatsen winst.

Zo zijn we intussen al aan de top 5 aanbeland. De top 5 openen we door nog een stijger en dat is Pim met zijn nieuwe single Vannacht. Hij klimt deze week van 11 naar 5. Op 4 blijven de sugababes staan met hun push the buttom. Op 3 komen we bob sinclar tegen met zijn love generation die 1 plaats moet prijsgeven. Daardoor kan star academy winares Katerine nog 1 plaatsje doorschuiven met haar "here come all the boys" en strand ze deze week op 2. Nog altijd op 1 staan Natalia en the pointer sisters met hun "sisters are doing it for themselves". Proficiat Natalia en the pointer sisters.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: