Het is weer zondag dus tijd voor een nieuwe top 20. Intussen zijn we al aan week 40 toegekomen. Deze week zijn er weer 4 zittenblijvers en 3 nieuwkomers. Dit wil dus zeggen dat we 6 stijgers en 7 dalers.

Zoals gewoonlijk beginnen we met de nieuwkomers. De eerste nieuwkomer is helemaal onderaan op 20 en dat is onze vorige single van de week. Ellen dufour met lucky lucky. De 2de nieuwkomer staat op plaats 18 en dat is onze nieuwe hittip dan weer en dat is Felix project met get wet. Onze hoogste nieuwkomer staat op 16 en dat zijn de black ayed peas met my humps.

Onze eerste stijger komen we pas op 15 en dat is Anastacia met pieces of a dream stijgt ze 4 plaatsen. Onze 2de stijger staat op plaats 12. Lasgo mag deze week met hun lying ook 4 plaatsen de hoogte in. 1 plaats hoger staat junior eurosong deelnemer Max met zijn “voor eeuwig” klimt hij van 13 naar 11 dus 2 plaatsen winst.

Gene thomas staat op 7 januari dan weer in de grenslandhallen in hasselt maar deze week mag Gene trots zijn want hij klimt weer van 10 naar 8 met zijn nieuwe single ik leef. 1 plaats hoger staat dat weer mylo vs miami sound machine met hun doctor pressure. Ze stijgen door van 8 naar 7.

Intussen zijn we aan de top 5 beland. De top 5 openen we met ex-nummer 1 Natalia & the pointer sisters met hun “sisters are doing it for themselves” Binnenkort staan ze nog samen in het sportpaleis maar deze week dalen ze van 3 naar 5. 1 plaats hoger op 4 blijft Madonna deze week hangen met haar Hung up.

de top 3 openen we dan weer met de sterkste stijger van deze week. Deze eer gaat voor de 2de week op rij naar Clouseau voor hun “ik zie de hemel”. Ze stijgen van 7 naar 3 en dit te weten dat hun concertreeks nog maar net gestart is. Op 2 staat nog altijd Pim met Vannacht. Hij blijft deze week hangen daar en dit wil tevens ook zeggen dat Katerine voor de 2de week oprij op nummer 1 staat met “Here come all the boys”. Proficiat Katerine!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: