Het is zondag dus tijd voor onze top 20. Die top 20 kan jij mee bepalen door jou stem te laten gelden. Klik gewoon bovenaan de website top 10 indienen.

Deze week hebben we maar 2 nieuwkomers. De eerste nieuwkomer vinden we helemaal onderaan terug op 20 en deze eer is voorMarco Borsato & Andrea Bocelli met "because we believe". De 2de nieuwkomer houden we voor later. Eerst enkele stijgers.

Zo gaat Stash ft sarah bettens met hun "I need a girl" van 19 naar 14. Ook Sean paul gaat de hoogte in maar dan van 14 naar 10 met zijn "Ever Blazin'". Maar de stijger van deze week is wel Spring want deze groep gaat van 15 naar 9 en dat met hun "Juf van Fysica".

Intussen zijn we nu wel aan de hoogste nieuwkomer toegekomen. Kersverse grammy winnares, vrijdag maakte ze nog een supersprong in de ultratop 50, Kelly Clarkson komt met haar nieuwe single "Because of you" nieuw binnen op plaats 8. Kelly is tevens onze nieuwe hittip van de week.

De top 5 wordt geopend door de Pussycat dolls die 2 plaatsen moeten prijs geven met hun "Stickwitu". Born daarentegen stijgt 1 plaats door met zijn "Fools rush in". Isabelle A mag ook een plaatsje doorschuiven en zo belandt haar "Ik heb hem zo lief" deze week op 3.

De top 2 is ongewijzigd en dat wil zeggen dat Udo onze ex-nummer 1 nog altijd op 2 staat met zijn "isn't it time". James Blunt daarentegen mag zijn 2de week op de 1ste plaats inzetten met zijn "goodbye my lover" heeft hij dus weer een dikke hit te pakken. Proficiat James.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: