De Sprookjesbosbewoners verlaten opnieuw het Sprookjesbos om met 'Efteling-musical: een Gi-ga-gantisch avontuur' langs verschillende theaters in Nederland en Vlaanderen te toeren. In de interactieve muzikale voorstelling van 75 minuten worden (groot)ouders en (klein)kinderen door Klein Duimpje, Assepoester, Roodkapje, Langnek en vele anderen meegenomen op avontuur in het Sprookjesbos. De Vlaamse première van de reprise vindt plaats op zondag 17 december 2023 in het Trixxo Theater in Hasselt. De voorstelling is in België, naast Hasselt, ook te zien in Gent, Izegem, Ieper, Antwerpen en Heist-op-den-Berg.

Verhaal

Klein Duimpje wil niet meer klein zijn, hij wil groot zijn! Heks heeft een sluw plan bedacht en tovert Klein Duimpje tien keer zo groot. Maar nu hij groot is, vraagt Klein Duimpje zich af of groter zijn eigenlijk wel leuker is?

'Efteling-musical: een Gi-ga-gantisch avontuur' is geschikt voor families met kinderen vanaf 4 jaar en speelt in verschillende theaterzalen in Nederland en België. De tryout-voorstelling is op 9 december in Schouwburg De Kring in Roosendaal (Nederland).

Speellijst België

Volledige speellijst

Wereld vol Wonderen
Sinds de opening van het Sprookjesbos in 1952 is het Efteling Park uitgegroeid tot de grootste toeristische bestemming van de Benelux. De Efteling omvat naast het attractiepark ook hotels en vakantieparken: het Efteling Hotel, Efteling Bosrijk en Efteling Loonsche Land. De Efteling ligt net over de grens bij Breda, nog geen uurtje rijden van Antwerpen, en is elke dag van het jaar open. Tot en met 4 februari is het Winter Efteling. Kinderen tot vier jaar genieten gratis toegang. Voor informatie of reserveringen: www.efteling.com

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over