De Zweedse meervoudig platina en Grammy genomineerde singer-songwriter Tove Lo heeft haar 5e studioalbum DIRT FEMME aangekondigd. De plaat verschijnt op 14 oktober. Met de aankondiging van DIRT FEMME, heeft de internationale superster haar 2e single True Romance uitgebracht. De tekst van deze track is gebaseerd op de gelijknamige film. Hierover zegt ze kort en bondig: "Destructive love at its best and worst."

True Romance is hier op Spotify te beluisteren. Tove Lo belichaamt op succesvolle wijze haar eigen vrouwelijkheid in haar muziek. Ze laat zich zowel van haar krachtige als wellustige kant zien en horen.

In 2014 debuteerde ze met Queen of the Clouds waarmee ze wereldwijd furore maakte. In de jaren die volgden nam het succes, de waardering en haar populariteit alleen maar toe. Dit leverde platina en gouden platen op, en ook fraaie samenwerkingen met o.a. Coldplay, Martin Garrix, Major Lazer en Charli XCX.

Achter de schermen schreef ze als songwriter muziek voor tal van artiesten, waaronder Lorde, Zarah Larsson en Ellie Goulding.

Live:

  • 8 november - Brussel, La Madeleine

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over