De familiekomedie met in de hoofdrollen Awkwafina, Sandra Oh, Jason Schwartzman, Holland Taylor, Tony Hale en Will Ferrell kan vanaf 3 november 2023 exclusief op Disney+ gestreamd worden

Bekijk trailer: https://youtu.be/RQyj9lV5ngM

De trailer en poster voor 20th Century Studios' "Quiz Lady", een dolkomische en hartverwarmende komedie met Awkwafina en Sandra Oh over een disfunctionele familie en de spelshow die wel eens hun redding zou kunnen betekenen, zijn nu beschikbaar. "Quiz Lady” is vanaf 3 november 2023 exclusief te streamen op Disney+.

De originele film ging op zaterdag 9 september in première op de 48e editie van het Toronto International Film Festival.

In "Quiz Lady" moeten een briljante, maar door een spelshow geobsedeerde jonge vrouw, Anne (Awkwafina) en haar vervreemde zus Jenny (Sandra Oh) samenwerken om de gokschulden van hun moeder te betalen. Wanneer Anne's geliefde hond wordt ontvoerd, vertrekken ze op een wilde tocht door het hele land om het geld te bemachtigen op de enige manier die ze kunnen bedenken: door Anne te veranderen in een bonafide spelshowkampioen.

De film, waarin ook Jason Schwartzman, Holland Taylor, Tony Hale en Will Ferrell te zien zijn, is geregisseerd door Jessica Yu, geschreven door Jen D'Angelo en geproduceerd door Will Ferrell, Jessica Elbaum, Maggie Haskins, Itay Reiss, Jen D'Angelo, Awkwafina en Sandra Oh, met Alex Brown en Erika Hampson als uitvoerende producenten.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over