Met veel plezier maken we drie nieuwe namen voor de jubileumeditie op 31 mei, 1 en 2 juni 2019 bekend:

Tijdens onze tweede editie in 2011 was Triggerfinger onze eerste grote headliner. Acht jaar later hebben we allebei wat te vieren: VESTROCK bestaat 10 jaar in 2019, Triggerfinger 20 jaar. Ruben Block en de zijnen vieren hun jubileum met een overdonderende best of tour die ook langs Hulst raast.

Davina Michelle schreef vorige week Nederlandse hitgeschiedenis. Haar megahit Duurt Te Lang staat exact elf weken op 1 in de Top-40, en daarmee verbreekt de Rotterdamse zangeres het staande record van Céline Dion. De Nijmeegse band Navarone betrad in 2015 al de VESTROCK weide. Afgelopen vrijdag wonnen ze The Battle in The Voice of Holland.

Bekijk hier de aankondigingsvideo van de nieuwe namen voor VESTROCK 2019. Eerder kondigden we Nothing But Thieves, Kaiser Chiefs, RONDÉ, Blaas of Glory en nog vele andere namen aan. Er volgen nog tientallen namen voor de jubileumeditie van VESTROCK en VESTROCK JUNIOR.

VESTROCK

VESTROCK beleef je op het eiland in de stadsgracht van het prachtige, pittoreske Hulst dat omringd is door middeleeuwse stadswallen. In 2019 orgaiseren we het driedaags onafhankelijk festival voor rock-, pop- en danceliefhebbers voor de tiende keer. Dankzij de prachtige ligging heeft VESTROCK een intiem, gezellig en kleinschalig karakter. Je gaat niet snel een gemoedelijker festival tegenkomen.

Op VESTROCK ontdek je als bezoeker nieuwe opkomende acts naast gevestigde namen. Dat is het lekkerste met een bijzonder bier in de hand. Onze eigen VESTROCK bier misschien? Daarna kun je kruipend naar onze heerlijke camping die volgens bezoekers wordt beschreven als één van de beste festivalcampings van de Benelux.

VESTROCK 2019 kaartverkoop is gestart

De kaartverkoop voor VESTROCK 2019 gebeurt via www.vestrock.nl en fysieke adressen in Zeeuws Vlaanderen. VESTROCK is op een eiland waardoor het aantal beschikbare kaarten net als andere jaren beperkt is.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: