Troye Sivan heeft zojuist zijn 'Something To Give Each Other 2024 Tour' aangekondigd waarmee hij door Europa en het Verenigd Koninkrijk reist. Op donderdag 20 juni geeft de Australische singer-songwriter een concert in AFAS Live in Amsterdam. De kaartverkoop hiervoor start vrijdag 8 december om 9.00 uur.

Troye Sivan heeft zijn grootste Europese headline tour tot nu toe aangekondigd die in mei en juni plaatsvindt, ter ondersteuning van het bejubelde album "Something to Give Each Other". De tour van 17 data gaat op 29 mei in Portugal van start in het Coliseu dos Recreios in Lissabon met daarna nog shows en festivals in Spanje, Zweden, Denemarken, Tsjechië, Duitsland, Zwitserland, Nederland, Schotland, Ierland en eindigt in de iconische OVO Arena Wembley en de Utilita Arena in Birmingham.

De debuutsingle van zijn nieuwste album "Rush" heeft twee Grammy-nominaties ontvangen. Daarnaast heeft Troye Sivan de afgelopen maand maar liefst vier ARIA Awards gewonnen, waaronder 'Best Solo Artist' en 'Song of The Year' ("Rush"). Geprezen door de Guardian als "Een van de beste en meest kenmerkende popalbums van dit jaar" en gevierd door Rolling Stones als "Een onberispelijk stukje pophemel" belooft de Something To Give Each Other Tour naar verwachting de grootste, gedurfdste en meest stralende tour van Troye Sivan tot nu toe te worden. Het album werd vergezeld door drie meeslepende muziekvideo's die viraal gingen op sociale media. GQ ging zelfs zo ver door te zeggen dat Troye Sivan laat zien hoe we muziekvideo's nieuw leven kunnen inblazen. "Something to Give Each Other", dat sinds de release 650 miljoen albumstreams heeft behaald, debuteerde op #3 in Nederland, #4 in het Verenigd Koninkrijk en #9 in Duitsland, wat enkele van Sivans hoogste albumdebuten in zijn carrière markeert.

Troye Sivan 2024 Europese tourdata

 • Woensdag 29 mei Lissabon, Portugal Coliseu dos Recreios
 • Vrijdag 31 mei, Barcelona, Spanje Primavera Sound
 • Woensdag 5 juni Stockholm, Zweden Hovet
 • Donderdag 6 juni - 8 juni Aarhus Denemarken NorthSide Festival
 • Zondag 9 juni Praag, Tsjechië Sportovni hala Fortuna
 • Dinsdag 11 juni Berlijn, Duitsland Velodrom,
 • Woensdag 12 juni Hamburg, Duitsland Sporthalle
 • Vrijdag 14 juni München, Duitsland Zenith
 • Maandag 17 juni Frankfurt, Duitsland, myticket Jahrhunderthalle
 • Dinsdag 18 juni Düsseldorf, Duitsland Mitsubishi Electric Halle
 • Donderdag 20 juni Amsterdam, Nederland AFAS Live
 • Zaterdag 22 juni Manchester, Verenigd Koninkrijk AO Arena
 • Zondag 23 juni Glasgow, Verenigd Koninkrijk OVO Hydro
 • Dinsdag 25 juni Dublin, Ierland 3Arena
 • Donderdag 27 juni Londen, Verenigd Koninkrijk, OVO Arena Wembley
 • Vrijdag 28 juni Birmingham, Verenigd Koninkrijk, Utilita Arena

Over Troye Sivan
Troye Sivan is een Grammy-genomineerde Australische singer- songwriter en acteur die zich heeft gevestigd als een wereldwijde icoon in de werelden van popmuziek, mode en LGBTQIA+ gemeenschap. 26 miljard streams en 10 miljoen verkochte albums wereldwijd zijn mijlpalen die slechts weinig artiesten kunnen claimen. Dit al op 28-jarige leeftijd bereiken is iets bijzonders. Voeg daarbij een scala aan opvallende rollen in Hollywoodfilms, samenwerkingen in de wereld van high fashion, verschijningen op de catwalk en een sociaal publiek van meer dan 30 miljoen toe. Troye Sivan, opgegroeid in Perth in Australië, zette de wereld in vuur en vlam met de EP's "TRXYE" uit 2014 en "Wild" uit 2015. Met zijn debuutalbum "Blue Neighbourhood", het tweede album "Bloom", de EP "IN A Dream" uit 2020 en meest recentelijk zijn derde studioalbum "Something to Give Each Other", evenals een hele reeks samenwerkingen tussendoor, heeft Sivan zichzelf in de muziekindustrie verankerd met tien jaar ervaring op zak. Geprezen als "De perfecte popster" door TIME, verdiende Sivans recente hit "Rush" wereldwijde lof en prijzen waaronder twee GRAMMY-nominaties.

Daarnaast heeft hij zes ARIA Awards, een Billboard Music Award, drie MTV Europe Music Awards en twee GLAAD Media Awards op zijn naam staan. "Revelation", zijn samenwerking met Jónsi voor BOY ERASED werd genomineerd voor een Golden Globe voor Beste Originele Nummer - Motion Picture en stond op de shortlist voor een Oscar. Sivan is onlangs te zien geweest in campagnes voor Cartier, YSL Beauty, Calvin Klein, Valentino, Savage Fenty en Beyoncé's Ivy Park en verscheen in The Weeknd & Sam Levinson's "The Idol" voor MAX, samen met Lily-Rose Depp, Blackpink's Jennie en Abel zelf. Bovendien lanceerde hij ook nog Tsu Lange Yor, een onafhankelijke luxe lifestylecollectie van geuren en op kunst geïnspireerde objecten.

Troye Sivan - Something To Give Each Other 2024 Tour

Donderdag 20 juni 2024, AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €49,28 (incl. servicekosten)

De kaartverkoop start op vrijdag 8 december 2023 om 9:00 uur. Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/troyesivan

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over