Vrijdag werd de aftrap gegeven van een zomer lang vol Turnhoutse Vrijdagen. Niemand minder dan Zornik en The Woodface mochten het podium inpalmen en ze deden dit dan ook met groot succes. De jeugd zakte dan ook massaal af naar de Grote Markt in Turnhout waarboven een stralende zon scheen die zorgde voor tropische temperaturen.

Woodface is misschien minder gekend bij het grote publiek maar zal Gert bettens wel kennen, hij is namelijk de broer van Sarah Bettens. Hij en zijn groep speelden in ieder geval een succescolle 45 minuten durende setlist en waren een schitterende opwarmer voor wat nog komen zou. Want niemand minder dan Zornik kwam nog langs.

Dat Zornik dit jaar niet naar werchter trok wisten we al langer en met reden. Ze zorgden dit jaar voor vuurwerk in Turnhout! De massa mensen kon niet anders dan genieten van Koen Buysse en zijn groep want ze zorgde voor echte show.

Wij stuurde Mieke van der Veken er op af en zij bezorgen ons zeer mooie foto's en die kan je nu bekijken in het fotoalbum.

foto's Zornik
foto's Woodface

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: