Na een geslaagde eerste editie in maart van dit jaar, waarbij Sear Bliss (HUN) en Slechtvalk (NL) als headliners aantraden in poppodium Atak te Enschede, organiseert stichting Bonavox dit jaar opnieuw het Metalyard festival. Dit jaar zal het eendaagse indoor-festival wederom plaatsvinden in poppodium Atak in Enschede, en wel op zaterdag 25 maart 2017.

Nadat al eerder werd aangekondigd dat Gorgon (FR), Dark Sky (DE), Winterhorde (ISR), Cat O' Nine Tails (FIN), Death Machine (NL) en Deadly Alliance (NL) zouden aantreden tijdens de 2017 editie van het festival, is nu met de toevoeging van Powerized (NL) en Grown Cold (NL) de line-up voor de tweede editie van het Metalyard festival compleet. En ook deze editie belooft weer een interessante avond te worden, met een brede keuze aan metalbands uit binnen- en buitenland. Gevarieerd wordt het zeker, met power metal en death metal en alles daartussen.

Het concert van Powerized is extra bijzonder omdat de band nog voor de officiële release het debuutalbum live zal aan presenteren. De progressieve metalformatie Winterhorde (ISR) zal tijdens Metalyard een exclusief optreden verzorgen in Nederland.

De kaartverkoop is zondag 1 januari gestart via https://metalyard.avayo.nl/transactions/new/68737 Meer informatie kun je vinden op: www.metalyard.nl of www.atak.nl

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Metalyard 2017
Datum: 
Zaterdag 25 maart 2017
Locatie: 
Atak, Enschede
Meer over