het is vrijdag dus beginnen we met een overzichtje va nde ultratop 50

Dez week hebben we 1 nieuwkomer Racabedo met Jungle en komt binnen op 50. We hebben ook 2 re-entries: Sandrine(49) en Sean Paul(48).

We hebben deze week 3 grote stijgers. De eerste is Ian van Dahl. Zij stijgt met "Movin' On" van plaats 38 naar 30, dus 8 plaatsen winst. Voor de 2de stijger moeten we al naar de top 10. Isabelle A komt deze week nieuw in de top 10 op plaats 10. Ze is met "Ik Heb Je Zo Lief" van plaats 24 gekomen en krijgt zo de titel van sterkste stijger deze week. James Blunt stijgt dan weer van 16 naar 9 met "Goodbye my lover".

Deze week is de top 5 sterk veranderd en het opmerkelijkste is dat we de Kippensoep Allstars niet meer op nummer 1 zien. Zels niet meer in de top 5. De kippensoep Allstars zijn deze week gezakt van 1 naar 6.

We verwelkomen nieuw in de top de Pussycat Dolls met "Stickwitu". Bob sinclar moet 1 plaatsje inleveren en zakt met "Love Generation" van 3 naar 4. De Black Eyed Peas doen een goede zaak met hun "My Humps" en stijgen van 6 naar 3. de Nieuwe nummer 2 is Madonna met "Hang up". En de opvolger van de Kippensoep Allstars is bekend, Udo met It Isn't Time heeft de troon overgenonem en we hopen voor hem dat hij dit lang mag volhouden

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: